Tozkoparan iskender 2 bölüm ne zaman?

İçindekiler:

  1. Tozkoparan iskender 2 bölüm ne zaman?
  2. Tozkoparan iskender 3 bölüm ne zaman?
  3. Tozkoparan iskender 4 bölümü ne zaman?
  4. Tozkoparan son bölüm ne zaman?
  5. Tozkoparan hangi gün hangi saatte?
  6. Kemankeş Tozkoparan kimdir?

Tozkoparan iskender 2 bölüm ne zaman?

TRT 1ekranlarında yayınlanan ilk bölümünü çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, ikinci bölümüyle bu gün saat 17.15'te ekrana geliyor.

Tozkoparan iskender 3 bölüm ne zaman?

Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlası, Tozkoparan İskender'in yeni bölümleriyle her Pazar saat 17:30'da, TRT 1 ekranlarında olacak.

Tozkoparan iskender 4 bölümü ne zaman?

Tozkoparan İskender'in yeni bölümü 17 Ocak Pazar günü saat 17.30'da izleyicilerle buluşacak ve her hafta pazar günleri aynı saatte ekranda yerini alacak.

Tozkoparan son bölüm ne zaman?

5 Haziran 2021 günü yayınlanan 26. bölümle sezon finali yapan Tozkoparan İskender dizisi ile sevindirici haber meydana geldi. TRT 1'in sevilen yapımı Tozkoparan İskender 30 Ağustos Zafer bayramında hem de Malazgirt Zaferi için yapılacak kutlamalarda TRT1 ekranında izleyicilerle yeniden buluşacak.

Tozkoparan hangi gün hangi saatte?

TOZKOPARAN İSKENDER NE ZAMAN, HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA? TRT1 ekranlarında yayınlanacak Tozkoparan İskender dizisi 2021 yılına özel bir şekilde, yeni sezonunda her Pazar günüsaat 17.30'da TRT 1 ekranlarında oluyor. Cumartesi saat 08:30'da ise tekrarları yer alıyor.

Kemankeş Tozkoparan kimdir?

Tozkoparan İskender, okçuluk tarihimizdeki en büyük kemankeş sayılır. ... Çünkü, ölüm yılı kesin olarak bilinmemekle birlikte, Tozkoparan İskender'in bu tarihe kadar yaşamadığı biliniyor. Bir başka olasılık, söz konusu taşın aynı lakabı taşıyan Kanûnî dönemi kemankeşlerinden Tozkoparan Ahmed Ağa'ya ait olmasıdır.