Daniel Radcliffe şu an hangi filmde oynuyor?

İçindekiler:

  1. Daniel Radcliffe şu an hangi filmde oynuyor?
  2. Daniel Radcliffe Yüzüklerin efendisinde oynadı mı?
  3. Daniel Radcliffe kac filmi var?
  4. Daniel Radcliffe nasil oyuncu oldu?
  5. Harry Potter hangi dizilerde oynadı?
  6. Daniel Radcliffe hangi ülkede yaşıyor?
  7. Daniel Radcliffe ne kadar kazandı?
  8. Daniel Radcliffe nasıl biri?
  9. Daniel Radcliffe şu an kaç yaşında?
  10. Daniel Radcliffe nerede yasiyor?
  11. Daniel Radcliffe instagram var mı?
  12. Harry Potter ne kadar kazandı?
  13. Daniel Radcliffe Harry Potter dan kaç para kazandı?

Daniel Radcliffe şu an hangi filmde oynuyor?

Oyunculuk
YılBaşlıkRolü
2020Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the ReverendFrederick Windsor
2019Miracle Workers - Sezon 1Craig
2019Playmobil FilmiRex Dasher
2019Silahlar ForaMiles
29 satır daha

Daniel Radcliffe Yüzüklerin efendisinde oynadı mı?

Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızı Elijah Wood ve büyücü çocuk dizisinde Harry Potter'ı canlandıran aktör Daniel Radcliffe, ilk kez bir araya geldi. Birlikte İngiliz dergisi Empire'ın kapağında rol aldılar.

Daniel Radcliffe kac filmi var?

İngiliz oyuncu. Tam adı Daniel Jacob Radcliffe'tir. 2001'den 2011'ye kadar rol aldığı 8 adet Harry Potter filmiyle tanınmıştır.

Daniel Radcliffe nasil oyuncu oldu?

Daniel Jacob Radcliffe 23 Temmuz 1989 Londra doğumlu , Harry Potter filmlerinde canlandırdığı başkarakter Harry Potter rolüyle tanınan İngiliz oyuncu. 2000 yılının Ağustos ayında Radcliffe birçok elemeden geçerek Harry Potter ve Felsefe Taşı adlı filmde başrolü oynamaya hak kazanmıştır.

Harry Potter hangi dizilerde oynadı?

A Very Potter Musicalşu tarihten beri: 2009 Wizarding World Harry Potter/TV dizileri

Daniel Radcliffe hangi ülkede yaşıyor?

Daniel Radcliffe (d. 23 Temmuz 1989, Londra), İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusudur. Harry Potter filmlerinde canlandırdığı başkarakter Harry Potter rolüyle tanınmaya başlamıştır. 2001'den 2011'ye kadar Emma Watson ve Rupert Grint ile birlikte 8 Harry Potter filminde oynayarak yıldız olmuştur.

Daniel Radcliffe ne kadar kazandı?

Daniel Radcliffe, 'Harry Potter' serisiyle 110 milyon dolar kazandı. One Direction'ın geçtiğimiz yıl kazancı, tam 118 milyon dolar değerinde.

Daniel Radcliffe nasıl biri?

23 Temmuz 1989, Londra Harry Potter filmlerinde canlandırdığı başkarakter Harry Potter rolüyle tanınan İngiliz oyuncu. 2001'den 2011'ye kadar Emma Watson ve Rupert Grint ile birlikte 8 Harry Potter filminde oynayarak yıldız olmuştur. Daniel Radcliffe, Fulham Londra'da doğdu ve büyüdü.

Daniel Radcliffe şu an kaç yaşında?

32 yaşında (23 Temmuz 1989) Daniel Radcliffe/Yaş

Daniel Radcliffe nerede yasiyor?

Beyazperdenin en ünlü büyücüsü Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe'in çocukluk yıllarında yaşadığı ev yeni sahibini bekliyor. Şu anda 26 yaşında olan Radcliffe'in 12 yaşına kadar ailesiyle birlikte oturduğu Batı Londra'daki Fullham'da bulunanev 1. 45 milyon sterline satışa sunuldu.

Daniel Radcliffe instagram var mı?

'Hiç Twitter'ım olmadı. Telefonla ve teknolojiyle aram pek iyi değil. E-maillerimi bile takip edemiyorum, Twitter'ı hiç edemem!' diyen ünlü oyuncu, asla sosyal medya kullanmıyor.

Harry Potter ne kadar kazandı?

İlk dört Harry Potter filmi 3.5 milyar dolar hasılat ve 2.5 milyar dolar gelir elde etti. Rowling bu filmlerden yüzde 10 pay aldı. İlk dört film için 250 milyon dolar kazanıdığı kabul ediliyor. Sonraki üç filmden ise 400 milyon dolar kazandı.

Daniel Radcliffe Harry Potter dan kaç para kazandı?

Harry Potter (Daniel Radcliffe) Harry Potter serisinin Harry PotterDaniel Radcliffe, serinin diğer oyuncularına göre tabii ki daha fazla bir kazanç sağlıyor. Bu seriden toplamda geliri ise 110 milyon dolar olmuş.