93 ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. 93 ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. Özel güvenlik Sınav Sonuçları Nasıl Hesaplanır?
  3. Özel güvenlik yenileme sınavında kalma var mı?
  4. Güvenlik sınavından kaç puan almak gerekir?
  5. Silahlı özel güvenlik sınavını geçmek için kaç puan gerekir?

93 ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

EGM'nin sınav takvimine göre, sınav sonuçları 3 Eylül tarihinde erişime açıldı. https://onlineislemler.egm.gov.tr/ozelguvenlik/Sayfalar/sinavsonuc.aspx adresinde yayımlanan duyuru ile adaylar sınav sonuçları T.C. kimlik numarası ile sorgulayabilecekler.

Özel güvenlik Sınav Sonuçları Nasıl Hesaplanır?

Ög temel eğitim sınavından 60 doğru yapılırsa 60 puan alınır. Silah sınavı sonucunda 15 doğru var ise ( 15 x 2 = 30 puan), ve atış sınavından da 3 isabet mevcut ise (3 X 10 = 30 puan), silah sınavı notu 30+30 = 60 puan alınmış olur ve sınav sonucu olarak başarılı olunmuş demektir.

Özel güvenlik yenileme sınavında kalma var mı?

Yenileme Silahsız Özel Güvenlik Sınav Harcı olan 2021 yılı için “70 TL” ücret ödenmektedir. ... Yenileme eğitim sınavında, sınavda geçme-kalma yoktur. Ancak yazılı sınava ve atış sınavına girmeniz zorunludur.

Güvenlik sınavından kaç puan almak gerekir?

Sınavda başarılı olmak için silah bilgisi dışındaki 100 sorudan en az 60 puan almak zorunludur. Yazılı 25 sorudan ve atıştan alınan puanların toplamının en az 60 olması gereklidir ki ortalama puan 60 ve üstü olsun, aksi halde başarısız olunacaktır.

Silahlı özel güvenlik sınavını geçmek için kaç puan gerekir?

100 soruluk Temel kısımdan her halükarda 60 ve üstü puan almanız gerekmektedir. 60 altında puan alırsanız, silahlı kısımdan da kalmış olursunuz. 25 soruluk Silah puanınız ve 5 Atışlık silah atış puanınızın ortalaması 50 ve üstü olması gerekmektedir.