Çanakkale Seramik sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Çanakkale Seramik sahibi kim?
  2. Zeynep Bodur nereli?
  3. Halil Ibrahim Bodur Kimdir?
  4. Zeynep Bodur kaç yaşında?
  5. Çanakkale Seramik kime satıldı?
  6. Kale Havacılık kime ait?
  7. Ibrahim Bodur kim nereli?
  8. Timur Karaoğlu kimdir?
  9. Osman Okyay kim?
  10. Kale Grubu'nun sahibi nereli?
  11. Osman Okyay kiminle evli?
  12. Toprak Holding kime satıldı?
  13. Pera Seramik kime satıldı?
  14. Kale Havacilik ne iş yapar?
  15. Ibrahim Bodur kaç adet şirket kurmuştur?
  16. Kale Savunma ve Havacılık kimin?
  17. Kale Havacılık sahibi kim?
  18. Toprak Holding'in sahibi kim?
  19. Toprak Seramik kime satıldı?
  20. Pera Seramik kapandı mı?

Çanakkale Seramik sahibi kim?

İbrahim Bodur, seramik, yapı ürünleri, yapı kimyasalları, savunma ve havacılık, makine ve kalıp, enerji, madencilik, nakliye ve bilişim gibi bir çok sektörde faaliyet gösteren Kale Grubu'nu oluşturdu.

Zeynep Bodur nereli?

İstanbul, Türkiye Zeynep Bodur Okyay/Doğum yeri

Halil Ibrahim Bodur Kimdir?

H. İbrahim Bodur (1928; Yenice, Çanakkale - ), Türk iş adamı. ... Babasının ve kayınpederinin ortaklığı ile 1951 yılı sonunda, Türkiye'nin ilk 3,200 iğlik 80 numara penye pamuk ipliği fabrikası olan, Bodur-Eğinlioğlu Edirnekapı Pamuk İpliği Fabrikası'nı kurdu. 1956 yılına kadar bu fabrikayı yönetti.

Zeynep Bodur kaç yaşında?

57 yaşında (1964) Zeynep Bodur Okyay/Yaş

Çanakkale Seramik kime satıldı?

İpotek alacaklarından dolayı icra yoluyla satışa çıkarılan 185 dönümlük arazi üzerine kurulu fabrika alanı 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı.

Kale Havacılık kime ait?

Kale Aero bir Kale Grubu şirketidir. Kale Havacılık, havacılık ve savunma endüstrisine hizmet vermek üzere 2008 yılında faaliyete geçmiş ve bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırımlarla dünyanın önde gelen havacılık ve savunma sanayi firmalarına parça üretimi gerçekleştirmektedir.

Ibrahim Bodur kim nereli?

Nevruz, Türkiye İbrahim Bodur/Doğum yeri

Timur Karaoğlu kimdir?

Yönetim, iş geliştirme, pazarlama ve satış stratejileri geliştirme ve uygulama konularındaki tecrübeleriyle öne çıkan Timur Karaoğlu, 2001 yılında Kale Grubu şirketlerinden Kale Pazarlama'da Kalekim Ürün Sorumlusu olarak iş hayatına başladı. Karaoğlu, 2007 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi MBA programını bitirdi.

Osman Okyay kim?

1994 yılında Kalekalıp A.Ş. Genel Müdür yardımcılığı görevi ile Kale Grubu'nda çalışmaya başlayan Okyay, 1997 senesinde Kalekalıp A.Ş. ... Halen Kale Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Kale Grubu'nun sahibi nereli?

İbrahim Bodur, 1928 yılında Çanakkale'de dünyaya gelmişti. 1928 yılında, Çanakkale ilinin, 1934 yılında adı Atatürk tarafından konulan Yenice ilçesi Nevruz köyünde doğan İbrahim Bodur, Kale Grubu'nun kurucusuydu.

Osman Okyay kiminle evli?

İtalyanca ve İngilizce bilen Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Şirketleri Teknik Bölüm Başkanı olarak görev yapmakta olan Osman Okyay ile evlidir ve bir erkek çocuk annesidir.

Toprak Holding kime satıldı?

Bozüyük Toprak Seramik Fabrikası 25.5 milyona satıldı! Bozüyük'ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan Toprak Seramik Fabrikası 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı...

Pera Seramik kime satıldı?

İpotek alacaklarından dolayı icra yoluyla satışa çıkarılan 185 dönümlük arazi üzerine kurulu fabrika alanı 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı.

Kale Havacilik ne iş yapar?

Kale Aero bir Kale Grubu şirketidir. Kale Havacılık, havacılık ve savunma endüstrisine hizmet vermek üzere 2008 yılında faaliyete geçmiş ve bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırımlarla dünyanın önde gelen havacılık ve savunma sanayi firmalarına parça üretimi gerçekleştirmektedir.

Ibrahim Bodur kaç adet şirket kurmuştur?

İbrahim Bodur, 1952 yılı başından günümüze dek geçen sürede, 30 kuruluştan oluşan, tekstil, inşaat malzemeleri, inşaat kimyasalları, makine teçhizat, savunma sanayi, robotik ve otomasyon sistemleri, enerji ve enerji dağıtım ve ölçüm sistemleri, teknik seramik, seramik hammaddeleri, nakliye, iç ve dış ticaret şirketleri ...

Kale Savunma ve Havacılık kimin?

Kale Savunma tarihinde Özgür DÖNMEZ ve Mustafa YURTLU ortaklığıyla İvedik Organize Sanayi Bölgesi' nde kurulmuştur. Gelişmiş makina parkı ve uzman kadrosu ile çalışma hayatını sürdürmektedir.

Kale Havacılık sahibi kim?

Kale (şirket)
Kuruluş26 Temmuz 1957
Kurucuİbrahim Bodur
Genel merkeziÇanakkale , Türkiye
Öz kaynak317.957.727 TL
WebsiteKaleseramik sitesi
1 satır daha

Toprak Holding'in sahibi kim?

Toprak Holding kurucusu Halis Toprak vefat etti. Halis Toprak'ın vefatından dolayı oğlu Ahmet Toprak Yönetim kurulu başkanlığa getirildi. Günümüzde Ahmet Toprak holdingin Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Toprak Seramik kime satıldı?

Bozüyük'ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan Toprak Seramik Fabrikası 25 milyon 550 bin TL bedelle Vakıflar Bankası Türk Anonim ortaklığına satıldı...

Pera Seramik kapandı mı?

1997 yılında, Çan'ın Etili Köyü'nde üretime başlayan Pera Seramik Fabrikası, yaklaşık 3 ay önce makineleri kapattı.