Amazon değeri kaç trilyon?

İçindekiler:

  1. Amazon değeri kaç trilyon?
  2. Google'ın piyasa değeri ne kadar?
  3. Elon Musk ne kadar zengin?
  4. TikTok kaç milyar dolar?
  5. Tik tokun sahibi kim?
  6. Dunyanin en zengin adami kimdir?
  7. Facebook kaç milyar dolar?

Amazon değeri kaç trilyon?

İş insanı Amazon'u 'de halka açtı. O dönem 256 çalışanı olan Amazon, halka arz ile 54 milyon dolar topladı ve 438 milyon dolarlık bir değerden fiyatlandı. Şimdi ise 1.77 trilyon dolarlık bir şirket değerine sahip. 2020'de yüzde 38 büyüyen Amazon 386 milyar dolar ciro elde etti.

Google'ın piyasa değeri ne kadar?

Google'ın marka değeri yüzde 12 artışla 159.7 milyar dolara yükseldi. Apple'ın marka değeri ise 2019 yılına göre yüzde 9 oranında azalarak 140.5 milyar dolar oldu.

Elon Musk ne kadar zengin?

Dünyanın en zengin kişileri listesinde zirve yeniden el değiştirerek Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın oldu. Şirket hisselerinin yaklaşık yüzde 7 artmasının ardından serveti 200 milyar doları aşan Musk, Amazon CEO'su Jeff Bezos'u geride bırakarak ilk sıraya yerleşti.

TikTok kaç milyar dolar?

Tiktok'un sahibi ByteDance'ın değeri 250 milyar dolara çıktı

Tik tokun sahibi kim?

TikTok Çinli teknoloji şirketi ByteDance tarafından piyasaya sürüldü. Pekin merkezli firma, milyarder Zhang Yiming tarafından 2012'de kuruldu. ByteDance sayesinde, Zhang'ın kişisel servetinin 44,5 milyar dolara ulaştığı tahmin ediliyor. Tiktok kurucusu Zhang Yiming, ByteDance önünde.

Dunyanin en zengin adami kimdir?

Jeff Bezos dünyanın en zengin kişisi unvanını kaptırdı

Facebook kaç milyar dolar?

Facebook, değeri 1 trilyon doların üzerinde olan şirketler arasına katıldı. Şirketin piyasa değeri, Yahoo Finance'e göre 1.008 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor ve tarihinde ilk kez bu rakamın üzerine çıkıyor.