Çkys nereden takip edilir?

İçindekiler:

  1. Çkys nereden takip edilir?
  2. Sağlık personeli zimmete ne zaman düşer?
  3. 2021 öğretmen Atamasi ne zaman?
  4. 2021 yılında kaç öğretmen atanacak?
  5. Öğretmen tercihleri nasıl yapılmalı?
  6. Sağlık Bakanlığı kadroya geçtiğimi nasıl öğrenebilirim?

Çkys nereden takip edilir?

ÇKYS üzerinden "Personel Görev Yeri ve Zimmet Durumu" sorgulama işlemi şu şekilde yapılır: https://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/ sayfasına gidin. Açılan ekranda sisteme giriş yapmanız için 3 seçenek yer almaktadır. Eski nüfus cüzdanı veya yeni kimlik kartı bilgilerinizle giriş yapın.

Sağlık personeli zimmete ne zaman düşer?

Zimmet kaydı Ne Zaman Düşer? Zimmet kaydı tebligat yayınlandıktan bir süre sonra sisteme düşer. Bu süre birkaç saat ile bir gün arasında değişiklik göstermektedir. Kullanıcıların sisteme düşmesi için 24 saat beklemesi daha doğrudur.

2021 öğretmen Atamasi ne zaman?

15 bin öğretmen ataması için başvuruda bulunan adaylar 12 Kasım 2021-27 Kasım 2021 tarihleri arasında sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav sonuçları 27 Kasım 2021 tarihinde duyurulacak. Öğretmen ataması tercihleri - tarihleri arasında gerçekleşecek.

2021 yılında kaç öğretmen atanacak?

15 bin öğretmen ataması için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihi 27 Eylül-8 Ekim'de yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal medya hesabından 15 bin öğretmen ataması için sürecin başladığını duyurdu.

Öğretmen tercihleri nasıl yapılmalı?

Sözlü sınavda başarılı olanların atamaları, tercihleri de dikkate alınarak sözlü sınav puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Kurum tercih başvuruları kişisel e-devlet kullanıcı adı ve şifre kullanmak suretiyle e-devlet sistemi üzerinden alınacak.

Sağlık Bakanlığı kadroya geçtiğimi nasıl öğrenebilirim?

http://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/ adresinden yeni kimliklerle Seri numarasını bilgisi ile kadro yeri bilgilerinize ulaşabileceğiniz ekran bulunmaktadır.