Narkasada hangi Coinler var?

İçindekiler:

  1. Narkasada hangi Coinler var?
  2. Çevreci Coinler hangileri?
  3. BTT hangi borsada listelenecek?
  4. Narkasa com kimin?
  5. Enerji dostu kripto paralar hangileri?
  6. Ripple davası ne zaman?

Narkasada hangi Coinler var?

Narkasa.com da sektörün en çok ticareti yapılan ana kripto paraları mevcut; başta Bitcoin olmak üzere, Ethereum, Ripple, Chainlink ve Tether listeleniyor.

Çevreci Coinler hangileri?

Çevre dostu coin'ler: Çevre dostu kripto paralara 5 örnek
  • Cardano (ADA) 62 milyar dolar değeriyle piyasanın en büyük dördüncü kripto parası konumunda olan Cardano (ADA), PoS sistemiyle çalışıyor. ...
  • XRP (XRP) XRP de çevre dostu olarak adlandırılabilecek bir başka kripto para. ...
  • Stellar (XLM) ...
  • EOS (EOS) ...
  • Chia (XCH)

BTT hangi borsada listelenecek?

Bitcoin borsası Narkasa'nın yeni kripto para listelemeleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde UNI, 1INCH ve HOT'tan sonra şimdi de BTT listeleyeceğini duyuran platform, son günlerde büyük artışlar yaşanan kripto paraları listelemesiyle de dikkat çekiyor.

Narkasa com kimin?

Şirket 2019 yılında İstanbul Sarıyer'de kurulmuş. Narkasa'nın CEO'su ve sahibi aslen Kayseri'nin Talas ilçesinden olan Erdal Kaya'dır.

Enerji dostu kripto paralar hangileri?

Dolayısıyla bitcoin ve etherium bu sınıfa girmemektedir. Ancak son ayların gözdesi XRP enerji dostu kripto paralardandır. Bunun yanı sıra, EGC Water, EGC Gardens, EGC Cannabis ve EGC Renewables da çevre dostu kripto paralar olarak kendini tanımlamaktadır.

Ripple davası ne zaman?

Geçtiğimiz günlerde Ripple ve SEC arasındaki davada yeni tarihler belli olmuştu. Ön duruşması 'de görülen davanın açılış savunmaları 12 Nisan'da alınacak. SEC'in detaylı açıklaması ise 14 Mayıs'ta verilecek. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki davada telekonferans yapıldı.