Kangal Balıklı Kaplıca hangi hastalıklara iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Kangal Balıklı Kaplıca hangi hastalıklara iyi gelir?
  2. Sedef hastalığına iyi gelen balıklar nerede?
  3. Sivas Kangal Balıklı göl hangi hastalıklara iyi gelir?
  4. Sıcak Çermik neye iyi gelir?
  5. Sivas Sıcak Çermik aqua park ne zaman açılacak?

Kangal Balıklı Kaplıca hangi hastalıklara iyi gelir?

Yaklaşık 37 derece sıcaklıktaki suda yaşayan binlerce balık, sivilce ve yara kabuklarını yiyerek, deriyle kaplıca suyunun temasını artırıyor. Romatizma, kırık ve çıkık ile sinir, deri ve böbrek hastalıklarına da olumlu etkileri bulunduğu belirtilen kaplıcanın, özelikle sedef hastalığına iyi geldiği ifade ediliyor.

Sedef hastalığına iyi gelen balıklar nerede?

Sivas'ın Kangal ilçesinde bulunan ve sedef hastalığının dünyadaki tek doğal tedavi merkezi olduğu belirtilen balıklı kaplıca, son 5 yılın en dolu sezonunu geçiriyor.

Sivas Kangal Balıklı göl hangi hastalıklara iyi gelir?

Kangal balıklı kaplıca, ülkemizde deri hastalıklarından; Sedef Hastalığı (Psoriasis) Ve romatizmal hastalıkların tedavisinde ün yapmış bir kaplıcadır.Bu kaplıcamızın önemi; suyun kimyasal özelliklerinden ve içinde yaşayan balıklardan ileri gelmektedir.

Sıcak Çermik neye iyi gelir?

Romatizma, sinir sistemi, solunum yolu, sindirim sistemi, metabolizma bozuklukları, böbrek ve idrar yolları, kan dolaşımı adale ağrıları, kadın hastalıklarına iyi gelmektedir. Turizm merkezi ilan edilen kaplıca, yakınındaki Sivas Belediyesi otelleriyle konaklama hizmeti sağlamaktadır.

Sivas Sıcak Çermik aqua park ne zaman açılacak?

Sıcak Çermiği bir 'Termal Kent' olarak yapılandırmayı planlayan Sivas Belediyesi Aquapark projesini 18 Ocak'ta hizmete açıyor.