iPhone X kaç megapiksel?

İçindekiler:

  1. iPhone X kaç megapiksel?
  2. iPhone X kamerası nasıl?
  3. iPhone X ile nasıl güzel fotoğraf çekilir?
  4. iPhone X arkası cam mı?
  5. iPhone 12 kaç megapiksel?
  6. iPhone x10 kaç para?
  7. iPhone kamera ayarları nasıl yapılır?
  8. iPhone 11 kamerasi nasil?
  9. iPhone Kamera ayarları nasıl yapılır?
  10. iPhone ile nasıl fotoğraf çekilir?
  11. iPhone 12 kac kamera?
  12. Apple 12 fiyat ne kadar?
  13. iPhone kamera neden bulanık çekiyor?
  14. iPhone 11 kamera çözünürlüğü kaç?
  15. iPhone 11 kamerasi guzel mi?
  16. iPhone'da gece nasıl fotoğraf çekilir?
  17. iPhone Panoramik fotoğraf nasıl çekilir?

iPhone X kaç megapiksel?

iPhone X,12 MP çözünürlüğünde OIS destekli çift arka kamera, geniş açıda ƒ/1.8 ve telefotoda ƒ/2.4 diyafram ile gözün gördüğünden çok daha iyi fotoğraflar çekmek artık mümkün. Ön kamerasında yenilikçi bir yol izleyen iPhone X, portre modunda stüdyo efektleri ile çok daha net selfie çekmemize olanak sağlıyor.

iPhone X kamerası nasıl?

Apple'ın yeni telefonu iPhone X DxOMark tarafından düzenlenen kamera testinden 97 puan alarak ikinci sıraya yerleşti. İlk sırada ise Google Pixel 2 var. DxOMark tarafından düzenlenen kamera testi sonucu ilk sıraya oturan Google Pixel 2'den sonra ikinci sıraya 97 puan alarak iPhone X ikinci sıraya yerleşti.

iPhone X ile nasıl güzel fotoğraf çekilir?

iPhone'unuzla Benzersiz Fotoğraflar Çekmek için 6 Basit Tavsiye!
  1. Kamera Lensini Temiz Tutun. ...
  2. Poz Ayarlarını El ile Girin. ...
  3. Ses Butonunu Kullanarak Kameranın Titreşimini Engelleyin. ...
  4. HDR Özelliğini Kullanın. ...
  5. Kamera İzleme Ekranını Bölümleyin. ...
  6. Düzenleme Araçlarını Kullanın.

iPhone X arkası cam mı?

iPhone X'un tasarımı zaten ana hatlarıyla ekranın çevresinde şekilleniyor. Ön yüzde yekpare ekran bulunduran telefon, arka yüzde de bize cam malzeme sunuyor.

iPhone 12 kaç megapiksel?

A14 Bionic chip ile gelecek olan cihazın arka tarafında iki adet kamera bulunuyor. Bu iki kamera da 12 MP değerinde. 6.1 inç ekrana sahip olan iPhone 12 4GB RAM ile geliyor. Apple'ın bu modelde sunduğu depolama seçecekleri ise GB, 256 GB şeklinde.

iPhone x10 kaç para?

IPHONE 10 - IPHONE X TÜRKİYE FİYATI iPhone X, 999 dolardan başlayacak. iPhone X'in Türkiye fiyatı ise TL olacak.

iPhone kamera ayarları nasıl yapılır?

Telefonunuzdan “Ayarlar” bölümüne gidin ve aşağıda yer alan “Kamera” uygulamasına tıklayın. Ekranınızda bir dizi seçenek göreceksiniz, ancak yalnızca üçüne odaklanmanız gerekecek. İlk olarak yapmanız gereken ise varsayılan seçimi kaldırmak ve ızgaranızı açmak.

iPhone 11 kamerasi nasil?

Yaklaşık 1600 fotoğraf karesi incelenerek yapıldığı belirtilen test sonucu iPhone 11 DxOMark'dan 109 puan alabildi. ... DxOMark testlerinden 109 puan alarak en iyi kameraya sahip 17. telefon olan iPhone 11, 123 puanla birinci sırada bulunan Çinli teknoloji Huawei Mate 30 Pro 5G'den de oldukça uzak kaldı.

iPhone Kamera ayarları nasıl yapılır?

Telefonunuzdan “Ayarlar” bölümüne gidin ve aşağıda yer alan “Kamera” uygulamasına tıklayın. Ekranınızda bir dizi seçenek göreceksiniz, ancak yalnızca üçüne odaklanmanız gerekecek. İlk olarak yapmanız gereken ise varsayılan seçimi kaldırmak ve ızgaranızı açmak.

iPhone ile nasıl fotoğraf çekilir?

iPhone, iPad ve iPod touch'ınızla fotoğraf çekme ve düzenleme
  1. Ana ekran. Ana ekranda Kamera uygulamasına dokunun.
  2. Denetim Merkezi. Denetim Merkezi'ni açın ve Kamera düğmesine dokunun.
  3. Kilitli ekran. Kamera'ya erişmek için sola kaydırın veya Kamera düğmesini basılı tutun.
BE

iPhone 12 kac kamera?

iPHONE 12'DE CAM SAĞLAMLAŞTIRILDI Bu cam düşmelere karşı dört kat daha fazla dayanıklılık sunuyor. A14 Bionic chip ile gelen telefonun arka tarafında iki adet 12 MP kamera bulunuyor. 4GB RAM'e sahip iPhone 12'de depolama seçecekleri ise GB, 256 GB şeklinde.

Apple 12 fiyat ne kadar?

iPhone 12 64 GB son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 10.069,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 9.299,00 TLŞu Andaki Fiyat: 9.732,56 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 336 TL (%3) daha ucuz.

iPhone kamera neden bulanık çekiyor?

iPhone kamera neden bulanık gösterir Kamera alınan darbeler sebebi ile hasar görebilir, Kamerayı koruyan lens (arka kameralar için) çizilmiş olabilir, Koruyucular (ön kamera için) bulanık çekim yapılmasına sebep olabilir.

iPhone 11 kamera çözünürlüğü kaç?

iPhone 11'de ön kamera (ki diğer modellerde de aynı kamera kullanılıyor) 12 MP çözünürlük sunuyor. Bu kameranın diyafram açıklığı ise f/2.2. Bu kamera 4K 30 fps video kayıt ediyor. Bu ön kameranın en ilginç özelliği ise 1080p çözünürlüğünde 120 fps ağır çekim video kayıt edebiliyor olması.

iPhone 11 kamerasi guzel mi?

iphone 11'in kamerası muazzam, özellikle arka kamerasının geniş açı fotoğraf özelliği çok iyi. Geniş açı özelliği XS ve XR'da yok. iphone 11'in ön kamerası 14 megapiksel ve portre selfie çekebilirsiniz, yani XS ve XR'dan daha iyi bir ön kameraya sahip. ... Uzun bir aradan sonra tekrar iphone kullanmak iyi oldu.

iPhone'da gece nasıl fotoğraf çekilir?

Gece modunda Portre; iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'te kullanılabilir....Gece modunda Portre'yi kullanma
  1. Kamera uygulamasını açın ve parmağınızı kaydırarak Portre moduna geçin.
  2. Ekranınızdaki ipuçlarını izleyin.
  3. Deklanşör düğmesine dokunun.
BE

iPhone Panoramik fotoğraf nasıl çekilir?

Geniş açılı, harika bir fotoğraf çekmek için panorama modunu kullanın. Panorama modunda, ekranın ortasında fotoğrafınızı çekmenize yardımcı olacak bir kılavuz çubuk görüntülenir. Fotoğrafa soldan başlamak isterseniz okun sağı gösterdiğinden emin olun. Sağdan başlamak isterseniz oka dokunarak yönünü değiştirin.