YHT bilet satış kaç gün önceden?

İçindekiler:

  1. YHT bilet satış kaç gün önceden?
  2. Eskişehir Hızlı Tren bileti ne kadar?
  3. Eskişehir tren bileti nasıl alınır?
  4. Hızlı tren bileti nereden alabilirim?
  5. Hızlı tren Öğrenci indirimi var mı?
  6. Istanbul ankara tren bileti nasıl alınır?
  7. TCDD yeni seferler ne zaman açılıyor?
  8. Eskişehir İstanbul hızlı tren saat kaçta var?
  9. YHT kaç TL?

YHT bilet satış kaç gün önceden?

* Farklı bilet tipi uygulması bugün itibari ile sadece YHT hatlarında uygulanmaktadır. Özel durumlar hariç olmak üzere; YHT'lerde tren biletleri seyahatin başlama tarihinden 15 gün, Anahat trenlerinde ise 30 gün öncesine kadar; rezervasyon ve bilet satışına başlanır. Bölgesel tren biletleri seyahat gününde satılır.

Eskişehir Hızlı Tren bileti ne kadar?

Buna göre Eskişehir'den kalkan ilk YHT sefere saat 08.00'de başlıyor ve Ankara'da saat 09.30'da oluyor. Yani Eskişehir Ankara arası hızlı trenle 1.5 saat sürüyor. Hızlı tren bilet fiyatı ise Pulman Business bileti için 43,50 TL, Pulman ekonomik bileti için ise 30 TL bilet fiyatı ödüyor.

Eskişehir tren bileti nasıl alınır?

TCDD gişelerinden tren biletinizi direkt olarak görevliden alabilirsiniz. Bunun için Gar yada İstasyona gitmeniz gerekir. TCDD'dan Tren bileti almak için Çağrı merkezini arayabilirsiniz. TCDD Çağrı Merkezi Telefon Numarası 444 8233 yani akılda daha kalıcı olması açısından 444 TCDD'dir.

Hızlı tren bileti nereden alabilirim?

TCDD Taşımacılık AŞ'ye ait biletler gişelerden, PTT şubelerinden, turizm acentelerinden, internet sitesi ve mobil telefonlar üzerinden alınabilmektedir. Her türlü sorunuz için danışma telefonları 06.00-23.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Hızlı tren Öğrenci indirimi var mı?

Gidiş dönüş bileti alanlara %15. 7-12 yaş arası çocuklara %50. 13-26 yaş arası gençlere %15. 60-64 yaş arası yolculara %15.

Istanbul ankara tren bileti nasıl alınır?

İnternet üzerinden TCDD'nin resmi web adresi olan, https://www.tcddtasimacilik.gov.tr/yht/ankara-istanbul-ankara-yuksek-hizli-tren/ adresine giriş yapılır. İşlem ile direk olarak bilet alım sayfası açılır. Sayfanın en altında görüntülenen “hemen bilet al” sekmesine tıklanır.

TCDD yeni seferler ne zaman açılıyor?

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğünden edindiği bilgiye göre, kademeli normalleşme kararları doğrultusunda demir yolu yolcu taşımacılığında bazı düzenlemeler yapan kurum, yüksek hızlı trenlerde (YHT) 10 Temmuz itibarıyla başlayacak yeni düzenlemelerin yanı sıra yolcularına konforlu ve güvenli bir seyahat imkanı ...

Eskişehir İstanbul hızlı tren saat kaçta var?

Bu yolculuk ortalama 3 saat 41 dakika sürmektedir. YHT İstanbul Eskişehir bilet fiyatları tam 55 TL den başlamaktadır. Eskişehir tren garından istanbul yönüne İlk hızlı tren 07:26 saatinde, İstanbul Söğütlü çeşmeden ise 06:00 saatinde hareket etmektedir.

YHT kaç TL?

Ankara İstanbul hızlı tren bilet fiyatı, 70 TL olarak belirlenmiştir. 7 ila 12 yaş arasında olan çocuklar ve 65 üzeri bireyler bu bileti % 50 indirim oranı ile edinirler. 13 ila 26 yaş arasında olan gençler bileti % 20 indirim oranı üzerinden satın alırlar. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz biletten yararlanırlar.