YouTube Premium aile paketi ne kadar?

İçindekiler:

  1. YouTube Premium aile paketi ne kadar?
  2. YouTube Premium aile paketi nasıl kullanılır?
  3. YouTube Premium Aile hesabı nedir?
  4. YouTube Premium aile üyeleri birbirini görebilir mi?
  5. Aile üyeliği ne kadar?
  6. YouTube aile üyeliği kimler kullanabilir?
  7. YouTube aile üyeliği davet nasıl yapılır?
  8. YouTube Premium Aile kaç cihaz?
  9. Fizy aile paketi kaç kişilik?
  10. Spotify aile paketi kaç kişilik?
  11. YouTube Premium ücretsiz Nasıl Yapılır?
  12. YouTube Premium olunca ne olur?
  13. YouTube aile planı kaç TL?
  14. YouTube Premium hesabı kaç kişi kullanabilir?
  15. YouTube Premium kaç cihazda kullanılabilir?
  16. YouTube aile grubu nedir?
  17. YouTube Premium hesabı kaç cihazda kullanılabilir?
  18. YouTube Premium 2 kişi kullanabilir mi?
  19. Fizy aile paketi var mı?

YouTube Premium aile paketi ne kadar?

O paketler şu şekilde: 5 kişilik aile abonelik paketi: 25.99 TL. Yalnızca YouTube Müzik aboneliği (Bireysel): 13.99 TL.

YouTube Premium aile paketi nasıl kullanılır?

Yeni YouTube Premium veya Music Premium üyeleri
  1. YouTube uygulamasında profil fotoğrafınıza, ardından Ücretli üyelikler'e dokunun.
  2. YouTube Music Premium ve YouTube Premium için ücretli üyelik seçenekleri gösterilir. ...
  3. "Aile üyeliği ile paradan tasarruf edin"i tıklayın.
  4. "Aile planından yararlan"ı tıklayın.
Daha fazla öğe...

YouTube Premium Aile hesabı nedir?

YouTube aile planı, aynı evde (ikamet adresi) yaşayan 5 kişiye kadar aile üyesiyle ücretli YouTube üyeliğinizi paylaşmanızı sağlar. ... YouTube Premium, YouTube Music Premium veya YouTube TV üyeliğini aile grubunun bir parçası olarak paylaştığınızda, diğer Google hizmetlerini de paylaşırsınız.

YouTube Premium aile üyeleri birbirini görebilir mi?

bir aile üyesi olarak youtube ücretli üyeliğine erişmek için kendi google hesabınızı kullanabilirsiniz. içerik izleme ve dinleme tercihleriniz tamamen size aittir: kişisel kitaplığınızı, aboneliklerinizi ve önerilerinizi görmeye devam edersiniz. bu tercihler, hesaplar arasında paylaşılmaz.

Aile üyeliği ne kadar?

Aile üyeliğinin ücreti 26.99 TL/ay'dır. Kredi/banka kartı ile satın alımlarda daha önce ilk 3 ay indirimli fiyat kampanyasından yararlanmamış kullanıcılar bu kampanya ile ilk üç ay ayda 0.99TL'ye Aile Üyeliği'nden yararlanabilir.

YouTube aile üyeliği kimler kullanabilir?

YouTube aile planı, aynı evde (ikamet adresi) yaşayan 5 kişiye kadar aile üyesiyle ücretli YouTube üyeliğinizi paylaşmanızı sağlar. Hesap sahibi veya aile grubu yöneticisi olarak bir Google aile grubu oluşturursunuz. ... Bir aile üyesi olarak YouTube ücretli üyeliğine erişmek için kendi Google Hesabınızı kullanabilirsiniz.

YouTube aile üyeliği davet nasıl yapılır?

Aile üyesi ekleyin:
  1. YouTube ücretli üyeliğinizle ilişkili Google hesabında oturum açın.
  2. YouTube uygulamasında profil fotoğrafınıza, ardından Ücretli üyelikler'e dokunun.
  3. Aile paylaşımı ayarları'nın yanındaki Düzenle'ye dokunun.
  4. Aile üyelerini davet et'e dokunun.
Daha fazla öğe...

YouTube Premium Aile kaç cihaz?

Ücretsiz Filmler. YouTube Premium üyesi olarak, YouTube Filmler ve Programlar'daki ücretsiz filmleri reklamsız izleyebilirsiniz. Söz konusu filmleri, YouTube Premium hesabı başına aynı anda en fazla iki cihazda ve YouTube Premium aile planı başına aynı anda en fazla dört cihazda oynatabilirsiniz.

Fizy aile paketi kaç kişilik?

4.Aile üyeliğinden kaç kişi faydalanabilir? fizy Premium Aile Üyeliği ile tek bir üyelik satın alarak 6 farklı hesapta Premium üyelikten faydalanabilirsiniz.

Spotify aile paketi kaç kişilik?

Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri, toplam 6 Premium hesabının keyfini çıkarabilir. 1 ay ücretsiz dene, sonra ayda yalnızca 29,99 TL. *Şartlar ve koşullar geçerlidir. Yalnızca henüz Premium'u denemeyen kullanıcılara açıktır.

YouTube Premium ücretsiz Nasıl Yapılır?

Bilgisayarınızda veya mobil web tarayıcınızda youtube.com/premium/student adresine gidin. Ücretsiz Deneyin'i seçin. Doğrulama işlemlerini SheerID kullanarak tamamlamayla ilgili adımları uygulayın.

YouTube Premium olunca ne olur?

YouTube Premium ile milyonlarca videoyu reklamsız izleyebilirsiniz. Başlangıçta veya oynatma sırasında yayınlanan reklamlar ve yer paylaşımlı reklamlar nedeniyle video kesintiye uğramaz. Üçüncü taraf banner reklamları ve arama ağı reklamlarını da görmezsiniz.

YouTube aile planı kaç TL?

YouTube Premium'un 5 kişiye kadar kullanım imkanı sunulan Aile paketi üyeliği ise aylık 25.99 TL olarak belirlendi. Google'ın Türkiye ile birlikte toplam 63 ülkede hizmet verdiği YouTube Premium servisinin normal abonelik paketinde 3 ay olan ücretsiz deneme süresi, aile paketinde ise 1 ay olarak uygulanıyor.

YouTube Premium hesabı kaç kişi kullanabilir?

YouTube Premium veya YouTube Music Premium üyesiyseniz ücretli üyeliğinizin internet bağlantısı olmadan sunduğu özellikleri aynı anda 10 adede kadar mobil cihazda kullanabilirsiniz.

YouTube Premium kaç cihazda kullanılabilir?

YouTube Premium veya YouTube Music Premium üyesiyseniz ücretli üyeliğinizin internet bağlantısı olmadan sunduğu özellikleri aynı anda 10 adede kadar mobil cihazda kullanabilirsiniz.

YouTube aile grubu nedir?

YouTube aile planını paylaşan aile üyeleri, aile grubu yöneticisiyle aynı evde yaşamalıdır. ... Aile gruplarını yalnızca 12 ayda bir değiştirebilirsiniz. Her aile üyesinin adı, fotoğrafı ve e-posta adresi grupla paylaşılır.

YouTube Premium hesabı kaç cihazda kullanılabilir?

YouTube Premium veya YouTube Music Premium üyesiyseniz ücretli üyeliğinizin internet bağlantısı olmadan sunduğu özellikleri aynı anda 10 adede kadar mobil cihazda kullanabilirsiniz.

YouTube Premium 2 kişi kullanabilir mi?

YouTube Premium üyesi olarak, YouTube Filmler ve Programlar'daki ücretsiz filmleri reklamsız izleyebilirsiniz. Söz konusu filmleri, YouTube Premium hesabı başına aynı anda en fazla iki cihazda ve YouTube Premium aile planı başına aynı anda en fazla dört cihazda oynatabilirsiniz.

Fizy aile paketi var mı?

fizy Premium Aile Üyeliği ile tek bir üyelik satın alarak 6 farklı hesapta Premium üyelikten faydalanabilirsiniz. Bu üyelik modelinde 1 ana hesap ve 5 ek hesap bulunur.