Diplomamin ciktigini nasil anlariz?

İçindekiler:

  1. Diplomamin ciktigini nasil anlariz?
  2. AÖF diploma ücreti var mı?
  3. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim diploma nereden alınır?
  4. Auzef Çocuk Gelişimi diploma veriyor mu?
  5. Auzef önlisans AKTS kaç olmalı?

Diplomamin ciktigini nasil anlariz?

E-Devlet şifreniz ve TC kimlik numaranız ile sisteme giriş Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı' nın hizmetlerine ulaşarak mezuniyet işlemlerinizi sorgulatabiliyorsunuz. Barkodlu numarayı ekrana giriş yaparak diplomanın hangi okuldan alındığını anında öğrenebiliyorsunuz.

AÖF diploma ücreti var mı?

AÖF diploma ücreti ödemesi diye bir şey söz konusu değildir. Ancak fakülteye öğretim gideri ve öğrenim ücreti/öğrenci katkı payı borcu olan öğrencilerin diplomaları borçları ödenmedikçe verilmez.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim diploma nereden alınır?

Mezun statüsündeki tüm öğrenciler; school E-imzalı diplomalarını AKSİS otomasyon sistemi üzerinden alabilir. school E-imzalı diploma ile birlikte mezuniyet bilgileri eş zamanlı olarak YÖKSİS'e işlenir. school E-DEVLET üzerinden mezuniyet belgesi alınabilir.

Auzef Çocuk Gelişimi diploma veriyor mu?

Bu programı başarılı bir şekilde tamamlayarak, program yeterliliklerini sağlayan öğrenciler Çocuk Gelişimi Lisans Mezunu unvanını alırlar.

Auzef önlisans AKTS kaç olmalı?

MADDE 27 – (1) Kayıtlı olduğu ön lisans programında en az 120 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO'su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın ön lisans diploması verilir.