Soğuk lipolizin zararları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Soğuk lipolizin zararları nelerdir?
  2. Soğuk Lipoliz hangi aralıklarla yapılmalı?
  3. Soğuk Lipoliz jel evde nasıl uygulanır?
  4. Lipolysis günde kaç kez kullanılır?
  5. Lipolysis yanması ne kadar sürer?
  6. Soğuk lipoliz kaç kere yapılır?
  7. Soğuk lipoliz sıkılaştırır mi?

Soğuk lipolizin zararları nelerdir?

Soğuk Lipoliz Zararları Nelerdir? Soğuk lipolizin zararları FDA onaylı tedavi yöntemi olması sebebiyle bulunmamaktadır. Uygulama sırasında gözlemlenen uyuşukluk ve kızarıklık dışında soğuk lipoliz tedavisinin vücuda herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

Soğuk Lipoliz hangi aralıklarla yapılmalı?

Genellikle 1 seanslık uygulamanın yeterli olduğu CoolTech® uygulamalarında, birden çok bölge de kilo problemi var ise 2 ya da 3 seanslık uygulamalar gerekebilir. Seans aralıkları 6-8 haftadır.

Soğuk Lipoliz jel evde nasıl uygulanır?

Soğuk lipolysis kullanımı yağlanmanın çok olduğu bölgeyi nemli bir bez ile sildikten sonra jeli bölgeye sürün ve 10 dakika boyunca masaj yaparak bölgeye uygulayınız.

Lipolysis günde kaç kez kullanılır?

Bunun yanında selülit oluşumu giderilir ve oluşması engellenir. Kalıcı olarak zayıflama sağlayan bu jel sayesinde ideal olarak formu yakalayabilirsiniz. Cevap: Merhaba; FDA onayı bulunmamaktadır. Cevap: Merhaba ; akşamları.gunde 1 defa kullanmalısınız efendim.

Lipolysis yanması ne kadar sürer?

Endişelenecek herhangi bir şey yok. İşlem sonrasında deneyimlenen normal şeyler bunlar. Tedaviden sonra işlem yapılan bölgede yanma hissi ve sızı oluşması normaldir ama genelde birkaç saat içinde hafifleyerek ertesi güne tamamen geçer.

Soğuk lipoliz kaç kere yapılır?

Soğuk lipoliz aynı bölgeye sadece 1 -3 seans uygulanmaktadır. Tek seans da yağların %40-60 azalmasını sağlamaktadır.

Soğuk lipoliz sıkılaştırır mi?

Soğuk lipoliz uygulaması sonucunda problemli bölgelerde gözle görülür bir şekilde kalıcı incelme ve ciltte sıkılaşma görülür. Soğuk lipoliz yaptıran hastalarımızın büyük bir kısmı yeni görünümlerinden oldukça memnundurlar.