Robert Pattinson un dini ne?

İçindekiler:

  1. Robert Pattinson un dini ne?
  2. Snoop Dogg hangi dine mensup?
  3. Alacakaranlık Oyuncuları Müslüman mı?
  4. Tyrese Gibson dini nedir?
  5. Kristen Stewart alacakaranlıkta kaç yaşındaydı?

Robert Pattinson un dini ne?

Ben İslam'a olan ilgimi saklamak istemedim ama yöneticim biraz daha beklememi ve bunu iyice düşünmemi söylemişti. Ben de bunu yaptım ve bir pazar günü gerçekten Müslüman olmaya karar verdim. Tek istediğim arkadaşlarım ve ailemden destek almak."

Snoop Dogg hangi dine mensup?

Rap müziğin ünlü ismi Snoop Dogg Müslüman olduğunu açıkladı. Müziğinin yanı sıra uyuşturucu kullanması, hapis hayatı ve sıradışı hayatı ile gündemden düşmeyen Snoop, bu kararını Chicago'da yapılan İslam Ulusu Topluluğu Kurtarıcılar gününde hayranları ile paylaştı.

Alacakaranlık Oyuncuları Müslüman mı?

'Alacakaranlık' serisiyle ünlenen oyuncu Robert Pattinson'ın Müslüman olduğu iddia edildi. İddialara göre oyuncu Robert Pattinson, verdiği bir röportajda Müslüman olduğunu söylemişti. Ancak, New York Times'a Müslüman olduğu yönüyle ilgili yaptığı açıklamalar sızdırılmış.

Tyrese Gibson dini nedir?

Transformers, Hızlı ve Öfkeli başta olmak üzere Holywood yapımı 19 filmde rol alan Tyrese Gibson Müslüman oldu. Afrika kökenli 42 yaşındaki Tyrese Gibson, İslam'ı seçti. Daha önce R&B ve Hip hop albümleri yayınlanan ve film sektörüne geçiş yapan Gibson, bir çok dizi ve filmde başrol oynadı.

Kristen Stewart alacakaranlıkta kaç yaşındaydı?

31 yaşında () Kristen Stewart/Yaş