Bez Bebekteki Ozlem kimdir?

İçindekiler:

  1. Bez Bebekteki Ozlem kimdir?
  2. Bez Bebek Özge Kimdir?
  3. Bez Bebek oyuncuları kim öldü?
  4. Nananin gercek adi ne?
  5. Sevinç Aktansel neden öldü?
  6. Bez Bebek Zeynep kim?
  7. Bez Bebek Özge kaç doğumlu?
  8. Kulina nın gerçek adı nedir?
  9. Bez Bebek ilayda kim?
  10. Sevinç Aktansel bez bebekte neden konuşmuyor?
  11. Bez Bebek Makbule ne zaman öldü?

Bez Bebekteki Ozlem kimdir?

Bez Bebek dizisinin çocuk oyuncularından Sibel Kasapoğlu bu dizide canlandırdığı Özge karakteri ile tanındı.

Bez Bebek Özge Kimdir?

Sibel Kasapoğlu, doğumlu. 18 yaşında olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okuyor. Bez Bebek dizisinde Özge rolüyle tanıdığımız Sibel Kasapoğlu, en son olarak 2008 yılında Yaban Gülü dizinde ekranlara geldi.

Bez Bebek oyuncuları kim öldü?

Bakalım bir zamanların en çok izlenen çocuk dizisi olan Bez Bebek'in oyuncuları nasıl değişmiş? ** Dizide Makbule karakterini canlandıran Sevinç Aktansel ve Kulina karakterini canlandıran Oya Aydoğan hayatlarını kaybetti maalesef. İki usta oyuncu da nurlar içinde uyusun, özlemle anıyoruz.

Nananin gercek adi ne?

Evrim Akın (Nana) 100. doğum gününde insan olmayı dileyip, dünyaya gönderilen iyi kalpli bir oyuncaktır.

Sevinç Aktansel neden öldü?

Amyotrofik Lateral Skleroz Sevinç Aktansel/Ölüm nedeni

Bez Bebek Zeynep kim?

Yeliz Tektaş, 'Bez Bebek'teki 'Zeynep' rolünden sonra Pis Yedili'de 'Beril' karakterine hayat verdi. Son olarak 'Ben de özledim' dizisinde Osman Sonant'ın kızının gelecekteki hali 'Mercan'ı canlandırdı. İstanbul'da ailesiyle yaşayan Yeliz Tektaş bir süre modellik yaptıktan sonra organizasyon işine girdi.

Bez Bebek Özge kaç doğumlu?

Sibel Kasapoğlu, doğumlu. 18 yaşında olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okuyor. Bez Bebek dizisinde Özge rolüyle tanıdığımız Sibel Kasapoğlu, en son olarak 2008 yılında Yaban Gülü dizinde ekranlara geldi. Şu an ekranlarda görünmeyen genç oyuncu üniversite eğitimine devam ediyor.

Kulina nın gerçek adı nedir?

Oya AydoğanBez Bebek Kulina/Canlandıran

Bez Bebek ilayda kim?

İlayda Akdoğan 21 Temmuz 1998'de İstanbul'da doğdu. Kariyerine 2004 yılında altı yaşında En İyi Arkadaşım adlı bir çocuk şovunda yer alarak başladı ve Seda karakterini canlandırdı. 2005 yılında Afacanlar Kampı dizisinde yer aldı. 2007 yılında Bez Bebek dizisinde rol aldı ve Gülay karakterini canlandırdı.

Sevinç Aktansel bez bebekte neden konuşmuyor?

Bez Bebek adlı dizide bakıcı Makbuş'u canlandıran Sevin Aktansel, son 1 yılda yakalandığı ALS hastalığı nedeniyle artık konuşamıyor.

Bez Bebek Makbule ne zaman öldü?

Bez Bebek dizisinde Makbule karakteri ile hafızalarda yer eden Türk tiyatrosunun başarılı ismi Sevinç Aktansel 26 Ağustos'ta yaşama veda etti.