Kadın pedi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kadın pedi ne işe yarar?
  2. Orkid ne içindir?
  3. Ped ne zaman kullanılır?
  4. Orkid kime ait?
  5. Orkid Ultra Extra nedir?
  6. Ped yasaklandı mı?

Kadın pedi ne işe yarar?

Tam aksine günlük pedler vajinal akıntıyı emerek özel bölgenin temiz ve ferah kalmasını sağlar, böylelikle enfeksiyon ve tahrişe karşı korumuş olur. Şeffaf vajinal akıntılara karşı özel olarak geliştirlen bu pedler kadınlara gün boyu temiz ve ferahlık hissi sağlarken vajinanın florasını bozmaz.

Orkid ne içindir?

Özel olarak gece boyunca koruma için üretilmiş olan Orkid Gece Extra (Boy 4), ` daha büyük arka kısmı* sayesinde ekstra gece koruması sağlar. ... Orkid Ultra Extra hijyenik ped, SecureGuard koruma bariyerleri ve sızıntı yapmayan, sıvıyı hapseden jele sahiptir. Bunun nedeni, sızıntıyı önlemek için jelin sıvıyı emmesidir.

Ped ne zaman kullanılır?

Günlük pedler regl döneminin dışında kalan tüm günlerde kullanılabilir. İç çamaşırının hafif akıntılara karşı gün boyu temiz ve kuru kalmasını sağlar. Ayrıca regl başladıktan sonraki iki yıl düzensiz olabileceği için acil durumda ona ekstra koruma sunar.

Orkid kime ait?

Orkid
TürHijyen, kadın hijyeni
SahibiProcter & Gamble
KökeniAmerika Birleşik Devletleri
Çıkış1983
İlgili markalarAlways, Whisper, Lines, Evax,Ausonia
3 satır daha

Orkid Ultra Extra nedir?

Orkid Ultra Extra Normal hijyenik ped (Boy 1) vücudunuza ve akıntınıza uygun sızıntılara karşı %100'e kadar koruma sunar. ... Orkid Ultra Extra Normal hijyenik ped, SecureGuard bariyerlerine ve sıvıyı hapseden jele sahiptir ve jel sızıntı yapmaz. Bunun nedeni, sızıntıyı önlemek için jelin sıvıyı emmesidir.

Ped yasaklandı mı?

BAKANLIK: YASAK YOK Hijyenik ped, tampon gibi ürünler lüks kozmetik ürünü değil, temel ihtiyaçtır. Satış yasağının uygulanmaması gerekir" dedi. İçişleri Bakanlığı yetkilileri de pedlerin hijyenik madde kategorisine girdiğini belirterek, "Öyle bir yasak yok" değerlendirmesinde bulundu.