Maille kaç GB gönderebilirim?

İçindekiler:

  1. Maille kaç GB gönderebilirim?
  2. Büyük dosyalar Gmaille nasıl gönderilir?
  3. Yüksek MB video nasıl gönderilir?
  4. Yüksek boyutlu videolar nasıl atılır?
  5. WeTransfer kaç gb?
  6. Outlook Mail kaç gb?
  7. WhatsApp en fazla kaç MB video gönderilir?
  8. WhatsApp duruma en fazla kaç MB video gönderilir?
  9. Whatsapp uzun video nasıl gönderilir?

Maille kaç GB gönderebilirim?

İnternet arama motoru Google, e-postalara eklenen dosya boyutunda sessiz sedasız bir devrim yaptı. Şu an akadar maksimum 25 MB'lik (megabayt dosya eklemeye izin veren Gmail üzerinden artık 10 GB'lik (gigabayt) dosya ekleyip, gönderilebilecek.

Büyük dosyalar Gmaille nasıl gönderilir?

Google Drive eki gönderme
  1. Bilgisayarınızda Gmail'i açın.
  2. E-posta Yaz'ı tıklayın.
  3. Google Drive simgesini. tıklayın.
  4. Eklemek istediğiniz dosyaları seçin.
  5. Sayfanın alt tarafında, dosyayı nasıl göndermek istediğinize karar verin: ...
  6. Ekle'yi tıklayın.

Yüksek MB video nasıl gönderilir?

Video boyutu 25 MB'tan büyük ve videoyu arkadaşınıza e-posta aracılığıyla göndermek istiyorsanız kullanabileceğiniz iki yöntem vardır. Bunlardan biri, videonuz için bir ZIP dosyası oluşturmaktır. Diğeri ise e-posta sağlayıcınızın bulut depolama hizmetini kullanmaktır.

Yüksek boyutlu videolar nasıl atılır?

Yüksek boyutlu videonuzu bir ZIP dosyasına ekleyerek boyutunu düşürebilir ve hemen ardından ZIP dosyasını arkadaşınıza gönderebilirsiniz. Windows'ta bir ZIP dosyası oluşturmak için sıkıştırmak istediğiniz videoyu bulun. Daha sonra videoya sağ tıklayarak “Gönder > Sıkıştırılmış klasör” işlemini gerçekleştirin.

WeTransfer kaç gb?

ücretsiz kullanıcılar 2 GB'a kadar dosya gönderilebilir. Ayrıca WeTransfer Plus 20 GB'a kadar dosya göndermek mümkün olabilir.

Outlook Mail kaç gb?

Microsoft her bir ücretsiz e-posta hesabı için 15 GB Outlook.com sunar. Microsoft 365 aboneler 50 GB alana sahip olur. Not: Deneme aboneleri 50 GB Microsoft 365 değildir. Artırılmış depolama alanı, ücretli bir abonelik başladıktan kısa bir süre sonra kullanılabilir hale gelir.

WhatsApp en fazla kaç MB video gönderilir?

WhatsApp üzerinden gönderebileceğiniz veya yönlendirebileceginiz maksimum medya dosyası (fotoğraf, video veya sesli mesaj) boyutu tüm platformlarda 16MB'tır. Çoğu telefonda bu, yaklaşık 90 saniyeden 3 dakikaya kadar bir video büyüklüğüne eşittir.

WhatsApp duruma en fazla kaç MB video gönderilir?

Var olan bir videoyu göndermeyi seçtiğinizde, bu 16 MB ile sınırlıdır. Pek çok telefonda bu 90 saniye ile 3 dakika arası uzunluktaki bir video demektir. Eğer 16 MB'tan uzun bir video seçerseniz, videoyu göndermeden önce kesme seçeneğiniz vardır.

Whatsapp uzun video nasıl gönderilir?

Peki uzun videolarınızı Whatsapp'tan nasıl gönderebilirsiniz? Play Store üzerinden bulabileceğiniz çeşitli video editörleri ile videonuzu açın. Ayarlardan videonun çözünürlüğünü 320p olarak seçin ve yeniden kaydedin. Bu sayede videonun boyutunu düşürerek Whatsapp'ta belirtilen 16 MB limitine kadar kaydedebilirsiniz.