Uzaktan eğitim için Zoom nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Uzaktan eğitim için Zoom nasıl kullanılır?
  2. Zoom eğitim programı hangisi?
  3. Canlı Ders zoom nasıl açılır?
  4. Zoom Canlı ders girişi nasıl yapılır?
  5. Zoom nasıl indir?
  6. Zoomdan nasil ders alinir?
  7. UZEM dersleri nasıl izlenir?
  8. Uzaktan Eğitim Online nasıl oluyor?
  9. Zooma nasıl girilir?
  10. Bilgisayardan zoom canlı derse nasıl girilir öğrenci?

Uzaktan eğitim için Zoom nasıl kullanılır?

İlk olarak zoom.us adlı sitenin kendi ana sayfasını açıyoruz. Açılan ekran üzerinden Sign Up Free seçeneğine tıkladıktan sonra çıkan ekrana mail adresimizi yazıyoruz. Mail adresine gelen doğrulama linkini aldıktan sonra download & run zoom dedikten sonra programı indirme işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Zoom eğitim programı hangisi?

Zoom ya da Zoom Cloud Meetings, ders verme ve alma üzerine kurgulanmış bir görüntülü konuşma programıdır. Zoom, basit şekilde görüntülü konuşmalara katılabileceğiniz, genellikle uzaktan eğitim sırasında kullanılan ve kullanışlı özelliklere sahip, Türkçe dil desteği sunan bir Windows uygulamasıdır.

Canlı Ders zoom nasıl açılır?

Yeni bir ders başlatmak için “New Meeting” ikonuna tıklıyoruz.Burada size verilen meeting İD numarasını öğrencilere veriyorsunuz. Start Meeting tuşuna basıp derse başladıktan sonra öğrencileriniz ile ID'yi paylaşıp derse başlayabiliryosunuz.

Zoom Canlı ders girişi nasıl yapılır?

Zoom üzerinden canlı dersler veriliyor. Burada canlı ders açabilmek veya izleyebilmek için öncelikle uygulamayı indirmelisiniz. Uygulamayı indirdikten sonra new meeting ile yeni bir ders açabilirsiniz. Buraya tıkladıktan sonra size verilen meeting İD numarasını derse katılmasını istediğiniz kişilere verebilirsiniz.

Zoom nasıl indir?

ZOOM NASIL İNDİRİLİR? Zoom uygulamasını Play Store ve App Store aracılığıyla telefonlara indirmek mümkün. Zoom.us sitesinin ana sayfası üzerinden Sign Up Free seçeneğine mail adresi yazıldıktan sonra gelen maildeki doğrulam linkini tıklanır. Ardından Dowload & run seçeneiği ile indirme yapabilirsiniz.

Zoomdan nasil ders alinir?

Yeni bir ders başlatmak için “New Meeting” ikonuna tıklıyoruz.Burada size verilen meeting İD numarasını öğrencilere veriyorsunuz. Start Meeting tuşuna basıp derse başladıktan sonra öğrencileriniz ile ID'yi paylaşıp derse başlayabiliryosunuz.

UZEM dersleri nasıl izlenir?

Telefon veya tabletten canlı derslere giriş yapmak için masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi mobil cihazınızın internet tarayıcısından portal.uzem.omu.edu.tr adresine giriş yapıp, aynı adımları izlemeniz yeterlidir.

Uzaktan Eğitim Online nasıl oluyor?

Online eğitim sisteminde dersler sanal sınıflarda gerçekleştirilir. Akademisyenler ve öğrenciler internet bağlantısı sağlanan her ortamdan sisteme bağlanabilir, sınıftaymış gibi derslere katılabilir.

Zooma nasıl girilir?

ZOOM'A NASIL GİRİLİR? İlk olarak zoom.us adlı siteye giriyoruz açıyoruz. Açılan ekranda Sign Up Free seçeneğine tıklayarak mail adresimizi yazıyoruz. Mail adresine gelen doğrulama linkini doğruladıktan sonra download & run zoom dedikten sonra programı indirme işleminizi başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Bilgisayardan zoom canlı derse nasıl girilir öğrenci?

Öncelikle link ile nasıl gireceğinizi gösterelim. Bilgisayarınızdan size gelen linke tıkladığınızda önünüze aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekrandan ise “Zoom adlı uygulamayı aç” seçeneğine tıkladığınızda canlı derse bağlanacaksınız.