Beşiktaş Galatasaray Hangisi daha çok kazandı?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Galatasaray Hangisi daha çok kazandı?
  2. Bjk gs ye en fazla kaç gol attı?
  3. BJK Galatasaray Maçı saat Kaçta?
  4. Galatasaray maçı golleri kim attı?
  5. Galatasaray maçını hangi kanalda izleyebilirim?
  6. En çok Galatasaray mı Yendi Beşiktaş mı?
  7. Galatasaray mı daha çok gol attı Beşiktaş mı?
  8. Galatasaray Trabzonspor maçı kaç kaç?

Beşiktaş Galatasaray Hangisi daha çok kazandı?

İki takım arasında oynanan son 10 resmi maçta Beşiktaş'ın galibiyet sayısı bakımından üstünlüğü bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu karşılaşmalarda 5 kez kazandı, Galatasaray 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı, 2 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

Bjk gs ye en fazla kaç gol attı?

Rekabetin golcüleri Galatasaray'da ise Gündüz Kılıç, 31 maçta 21 golle Beşiktaş'a en fazla gol atan sarı-kırmızılı futbolcu. Galatasaray'da ayrıca Metin Oktay'ın 40 maçta 15 golü var.

BJK Galatasaray Maçı saat Kaçta?

Galatasaray-Beşiktaş ne zaman,saat kaçta? Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD 1'dan ekranlara gelecek. Son 3 haftaya girilirken heyecanın yoğun şekilde yaşandığı Süper Lig'de sezonun düğümü bu hafta çözülebilir.

Galatasaray maçı golleri kim attı?

Galatasaray'da golleri Feghouli ile Luyindama kaydetti. Hatayspor'un golünü ise Lobjanidze attı. Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki karşılaşmaya Muslera, Aanholt, Luyindama, Nelsson, Boey, Taylan, Berkan, Kerem, Cicaldau, Feghouli, Diagne 11'i ile başladı.

Galatasaray maçını hangi kanalda izleyebilirim?

Saat 21.00'de başlayacak PSV Eindhoven - Galatasaray, karşılaşması D Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

En çok Galatasaray mı Yendi Beşiktaş mı?

İki takım arasında günümüze kadar oynanan 3'de kazanan taraf Galatasaray, 112'de Beşiktaş olurken, 114 maç beraberlikle sonuçlandı. 30 Haziran 1940'taki 9-2'lik maç Galatasaray'ın, ve 29 Aralık 1940 tarihlerindeki 5-0'lık maçlar ise Beşiktaş'ın aldığı en farklı galibiyetlerdi.

Galatasaray mı daha çok gol attı Beşiktaş mı?

Sarı-kırmızılıların 484 golüne, siyah-beyazlılar 453 golle karşılık verdi. Beşiktaş ile Galatasaray arasında ligde yapılan 124 karşılaşmada ise genel toplamda olduğu gibi sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor.

Galatasaray Trabzonspor maçı kaç kaç?

ÖZET | Trabzonspor - Galatasaray maç sonucu: 2-2.