Mehmet Aydın boşandı mı?

İçindekiler:

  1. Mehmet Aydın boşandı mı?
  2. Tosuncuk kiminle evlendi?
  3. Mehmet Aydın ne kadar Dolandirdi?
  4. Tosuncuk davası ne oldu?
  5. Mehmet Aydın kiminle evli?
  6. Tosuncuk kaç para çaldı?
  7. Tosuncuk ne kadar para aldı?
  8. Tosuncuk mahkemede ne dedi?
  9. Mehmet Aydın evli mi?
  10. Tosuncuk ne kadar çaldı?
  11. Çiftlik Bank vurgunu kaç para?

Mehmet Aydın boşandı mı?

Mehmet Aydın ile Sıla Aydın'ın 22 Haziran'da "gıyabında" boşandığı öğrenildi. Boşanma davasını açan Sıla Aydın eşinin 'haysiyetsiz bir yaşam sürdüğünü' öne sürdü. Mahkeme, Mehmet Aydın o dönemde firari olduğu için kararı "gıyabında" aldı. Karar, Aydın'a cezaevinde tebliğ edilecek.

Tosuncuk kiminle evlendi?

Artık Sıla Soysal'dı. Sıla, 1998'de Bursa'da doğdu. Yedi yaş küçük olduğu Tosuncuk ile Mart 2017'de evlendi. Sıla, bir yıl önce bulaşıkçı olan Tosuncuk'un olağanüstü yükselişine tanıklık etti.

Mehmet Aydın ne kadar Dolandirdi?

Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla ilgili olarak Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, firari sanık Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 18 örgüt yöneticisinin, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma/yönetme”, “bilişim sistemlerini araç olarak kullanma suretiyle ...

Tosuncuk davası ne oldu?

Binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandıran ve Türkiye'ye iade edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Çiftlik Bank davasının sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Aydın, 75 bin yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada da tutuklandı.

Mehmet Aydın kiminle evli?

Sıla Soysal Aydın Mehmet Aydın/Eşi

Tosuncuk kaç para çaldı?

Çiftlikbank olayında Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın kaç para çaldı? Mehmet Aydın, Çiftlikbank aracılığıyla 1 kişiden topladığı 1 milyar liranın yarısı yani 500 milyon lirası ile ortadan kaybolmuştu.

Tosuncuk ne kadar para aldı?

Mehmet Aydın, Çiftlik Bank'tan raporlarda yazıldığı gibi 1 milyar 139 milyon lira değil 1.5 milyar lira topladığını söyledi.

Tosuncuk mahkemede ne dedi?

'Çiftlik Bank' üzerinden binlerce kişiyi dolandıran 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. 4 sayfalık yazılı savunma veren 'Tosuncuk', ''Eğer bana fırsat verilirse tüm müştekilerin zararlarını, el konulan mal varlığımdan karşılamak isterim" dedi. Duruşma 11 Kasım'a ertelendi.

Mehmet Aydın evli mi?

Sıla Soysal Aydın Mehmet Aydın/Eşi

Tosuncuk ne kadar çaldı?

Çiftlikbank olayında Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın kaç para çaldı? Mehmet Aydın, Çiftlikbank aracılığıyla 1 kişiden topladığı 1 milyar liranın yarısı yani 500 milyon lirası ile ortadan kaybolmuştu.

Çiftlik Bank vurgunu kaç para?

Katılımcıların sisteme para ödeyerek sanal hayvanlara sahip oldukları ve kendilerine sanal ortamda alım-satım yapmak suretiyle yüksek gelir elde etme vaadinde bulunulduğu, bu şekilde işletilen sistem aracılığıyla 31 Temmuz 2016'dan bu yana toplam 1 katılımcıdan 1 milyar 139 milyon 9 lira toplandığı ...