XRP davası konusu nedir?

İçindekiler:

  1. XRP davası konusu nedir?
  2. SEC Ripple davası neden?
  3. XRP davası görüldü mü?
  4. XRP Coin sahibi kim?
  5. XRP Coin nedir?
  6. Rippleye kim dava açtı?
  7. XRP Coin ne olur?
  8. XRP ilerde ne kadar olur?
  9. XRP davası ne zaman görülecek?
  10. XRP ne kadar arttı?

XRP davası konusu nedir?

Dilekçe, Ripple'ın 2013 yılından itibaren, XRP olarak bilinen dijital varlıkların ABD'deki ve dünyadaki yatırımcılara kayıt dışı olarak satarak fon topladığını öne sürüyor. Belgede, Ripple'ın ayrıca, iş gücü ve piyasa yapıcılığı hizmetleri gibi nakit dışı bedeller karşılığında milyarlarca XRP dağıttığı iddia ediliyor.

SEC Ripple davası neden?

Fintech firması Ripple, XRP satışlarının yasa dışı yollarla gerçekleştiği gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından 2020 yılı Aralık ayında dava edilmişti.

XRP davası görüldü mü?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçtiğimiz aylarda Ripple'a açtığı davanın ilk duruşması görüldü. SEC, Ripple ve şirketin CEO'su Brad Garlinghouse ile kurucu ortak Chris Larsen'ı, XRP aracılığıyla 1,3 milyar dolarlık kayıt dışı menkul kıymet satışı yapmakla suçluyor.

XRP Coin sahibi kim?

Ripple, internet aracılığıyla para göndermek için kullanılan bir iletişim protokolüdür....Ripple (ödeme protokolü)
Orijinal yazar(lar)Arthur Britto, David Schwartz, Ryan Fugger
Geliştirici(ler)Ripple Labs Inc.
İlk yayınlanma2012
Güncel sürüm1.0.0 /
6 satır daha

XRP Coin nedir?

Ripple bir kripto paradır. 2012 yılında Ripple Labs şirketi tarafından geliştirilmiş bir kripto paradır. Çıktığı günden beridir sürekli olarak değer kazanan kripto paralardan olan Ripple pek çok kişinin yatırım aracı haline gelmiştir. Ripple kısaca bir ödeme protokolü olarak da lanse edilir.

Rippleye kim dava açtı?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), XRP'nin satışı ile ilgili ihlaller olduğu iddiasıyla Ripple Labs Inc.'e dava açtı. Analistler ve traderlar, davanın SEC lehine sonuçlanması durumunda XRP piyasasının kuruyabileceğini ve fiyatların bundan olumsuz etkilenebileceğini belirtiyorlar.

XRP Coin ne olur?

Bu durumda, Ocak ayından itibaren XRP fiyatı 0,607 dolar civarında olabilir . ... Öte yandan, 2021 yeni zirvelere ulaşır ve kapanırsa, aynı trendi sürdürebilir ve 2022'ye yükseliş trendi ile başlayabilir. Bu olursa, XRP fiyatı 1.481 dolar olabilir .

XRP ilerde ne kadar olur?

XRP'nin karlı bir yatırım olduğunu öne sürüyorlar ve bir yılda uzun vadeli kazanç potansiyeli olarak +%55.24 teklif ediyorlar. Coinswitchs analistlerine göre, fiyat 2021 sonunda 2 dolara, 2025 sonunda 4,52 dolara kadar çıkabilir.

XRP davası ne zaman görülecek?

Ripple SEC'e karşı ilk zaferini elde etti. Geçtiğimiz günlerde Ripple ve SEC arasındaki davada yeni tarihler belli olmuştu. Ön duruşması 'de görülen davanın açılış savunmaları 12 Nisan'da alınacak. SEC'in detaylı açıklaması ise 14 Mayıs'ta verilecek.

XRP ne kadar arttı?

Kripto para piyasası yeniden hareketlendi ve toplam piyasa değerine göre en büyük altıncı kripto para birimi XRP de son 24 saat içerisinde %3 yükseliş elde etti.