iPhone ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. iPhone ne anlama gelir?
  2. iPhone'un ingilizcesi ne?
  3. iPhone nasıl telaffuz edilir?
  4. iPhone 11 kaç yıl gider?
  5. Internette I harfi ne anlama gelir?
  6. iPhone çeviri uygulaması ne işe yarar?
  7. iPhone dil ayarları nerede?
  8. iPhone XR nasıl okunuyor?
  9. Peach ne demek okunuşu?
  10. iPhone 11 kaç yıl garantili?
  11. I harfi neyi temsil eder?
  12. Apple ürünlerinin başında neden i var?
  13. Açılmayan iPhone nasıl sıfırlanır?
  14. iPhone çeviri nasıl kullanılır?
  15. Siri çeviri yapıyor mu?
  16. iPhone telefon Türkçeye nasıl çevrilir?
  17. iPad Nasıl Türkçe Yapılır?

iPhone ne anlama gelir?

iMac, iPhone ve iPod... Apple'ın ürettiği tüm bu cihazların isminin başında birer küçük "i" harfi var. ... Steve Jobs, simgeleşen harfin diğer anlamlarını da sıralardı. Jobs'a göre "i", aynı zamanda "individual" (birey), "instruct" (talimat), "inform" (bilgilendirme) ve "inspire" (ilham alma) anlamlarını da taşıyordu.

iPhone'un ingilizcesi ne?

"iphone" teriminin diğer terimlerle kazandığı İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 5 sonuç
Kategoriİngilizce
Computer
1Bilgisayarjail breaking i.
2Bilgisayarbricking i.
3Bilgisayarjailbreaking i.
3 satır daha

iPhone nasıl telaffuz edilir?

Apple ürünlerinin Türkçe okunuşları: Apple: Epıl. iPhone: Ayfon. iCloud: Çoğu kişi bu kelimeyi "Ay Kıloud" şeklinde okur ama doğrusu "Ayk-lod"dur.

iPhone 11 kaç yıl gider?

Cihazın kullanım sırasında yaşadığı eskime payı, Apple'ın planlı batarya eskitme işlemleri gibi pek çok durum iPhone kullanım ömrü üzerinde olumsuz etki yaratabilir. Yine de genel olarak özetlemek gerekirse bir iPhone'un kullanım ömrü için 4 ile 5 yıl arasında değişir diyebiliriz.

Internette I harfi ne anlama gelir?

Internet'in yanında, 'i' harfi aynı zamanda bağımsız (individual), öğrenen (instruct), bilgilendiren (inform) ve ilham veren (inspire) anlamına geliyor.

iPhone çeviri uygulaması ne işe yarar?

Uygulama, 11 farklı dilde çeviri yapmanızı sağlıyor. ... Kullanıcılar, mikrofona dokunarak sesli çeviri yapabildikleri gibi, metni yazarak da çeviri yapabilecek. Uygulama şimdilik; Arapça, Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça ve İspanyolca dillerine destek veriyor.

iPhone dil ayarları nerede?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdaki dil ayarı yanlışsa veya anlamadığınız bir dili yanlışlıkla ayarladıysanız bu ayarı değiştirebilirsiniz.
  1. Ayarlar'ı açın. Ana ekranda Ayarlar'a dokunun.
  2. Genel'e dokunun. ...
  3. Dil ve Bölge'yi seçin. ...
  4. Aygıt diline dokunun. ...
  5. Kullandığınız dili seçin. ...
  6. Seçiminizi onaylayın.

iPhone XR nasıl okunuyor?

Yeni telefonlar iPhone Xs, Xs Max ve XR olarak isimlendirildi. Eğer “ikses, ikses mex ve iksar” olarak okuyorsanız gelin, anlatacaklarımız var.

Peach ne demek okunuşu?

Şeftali: Peach /piiç/ = P ile harfinden sonraki hiçbir kelime okunmaz. P harfinden sonra iiç kelimesi okunur. Kiraz: Cherry /çeri/ = Okunuşu yazılışından oldukça farklıdır.

iPhone 11 kaç yıl garantili?

Apple, orijinal pakette yer alan Apple markalı iPhone, iPad veya iPod donanımları ile aksesuarlarını (“Apple Ürünü”), Apple'ın yayımlanan kullanım kılavuzlarına uygun kullanılmaları halinde, ürünün perakende olarak son kullanıcı alıcı tarafından satın alınmasından itibaren BİR (1) YIL süre ile (“Garanti Süresi”) ...

I harfi neyi temsil eder?

I-İ : Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişiliği temsil eder. ... Gizliliği sever ve duygularını açığa vurmaktan kaçınan tiplerdir.

Apple ürünlerinin başında neden i var?

Bu harfi yıllardır Apple ürünlerinin başında görüyoruz. iMac, iPod, iTunes, iPhone, iPad... "i" harfi 1998'de iMac'in çıkışından beri Apple ürünlerinin başında var. ... Internet'in yanında, "i" harfi aynı zamanda bağımsız (individual), öğrenen (instruct), bilgilendiren (inform) ve ilham veren (inspire) anlamına geliyor.

Açılmayan iPhone nasıl sıfırlanır?

iPhone SE (2. nesil) dahil olmak üzere iPhone 8 veya sonraki modellerde: Sesi aç düğmesine basıp hemen bırakın. Sesi kıs düğmesine basıp hemen bırakın. Ardından yan düğmeyi basılı tutun. iPhone 7 veya iPhone 7 Plus'ınızda: Yan düğmeyi ve sesi kıs düğmesini aynı anda basılı tutun.

iPhone çeviri nasıl kullanılır?

Çeviri'yi açın. İki dil seçin. Mikrofon düğmesine dokunun ve konuşun. iPhone'unuz Sessiz modda değilse çeviri otomatik olarak seslendirilir ve orijinal metnin altında yazılı olarak görünür. Çeviri otomatik olarak seslendirilmezse veya çeviriyi tekrar dinlemek isterseniz Oynat düğmesine dokunun.

Siri çeviri yapıyor mu?

Siri, Ingilizce'yi 5 farklı dile çevirebiliyor; Fransızca, Almanca, Mandarin, İtalyanca ve İspanyolca. Şu an için iki yönlü çeviri yapamıyor; sadece İngilizceden belirtilen 5 dile çeviriyor. Apple, IOS11'in ardından Siri'nin çeviri kapsamının genişletileceğini ve farklı diller ekleneceğini belirtti.

iPhone telefon Türkçeye nasıl çevrilir?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda dili değiştirme
  1. Ayarlar'ı açın. Ana ekranda Ayarlar'a dokunun.
  2. Genel'e dokunun. Sonraki ekranda Genel öğesine dokunun.
  3. Dil ve Bölge'yi seçin. Aşağı kaydırıp Dil ve Bölge'ye dokunun.
  4. Aygıt diline dokunun. ...
  5. Kullandığınız dili seçin. ...
  6. Seçiminizi onaylayın.

iPad Nasıl Türkçe Yapılır?

iPhone iOS Instagram Dil Ayarları iPhone ya da iPad cihazlarda dil ayarlarını değiştirmek: Ayarlar bölümüne giriş yapıp Genel > Uluslararası > Dil seçeneğinden istediğiniz dil'i seçebilirsiniz.