OPPO telefona hangi servis bakıyor?

İçindekiler:

  1. OPPO telefona hangi servis bakıyor?
  2. OPPO servise nasıl gönderilir?
  3. OPPO ne zaman türkiyede?
  4. OPPO Türkiye nerede?
  5. OPPO garanti servisi hangi kargo ile çalışıyor?
  6. OPPO servisi kim?
  7. OPPO kulaklık Garantiye girer mi?
  8. Oppo ne zaman üretime başlayacak?
  9. Oppo Türkiyede fabrika açacak mı?
  10. OPPO nerede üretilecek?
  11. OPPO Türkiye'de üretiliyor mu?
  12. OPPO telefonun garantisine nasıl bakılır?
  13. OPPO Türkiye garantisi var mı?
  14. Oppo garanti neleri kapsar?
  15. Oppo telefonlar kaç yıl garantili?
  16. Oppo Türkiye'de üretime başladı mı?
  17. Oppo Türkiye Fabrikası açıldı mı?
  18. Oppo fabrika ne zaman açılıyor?
  19. Oppo ne zaman üretime geçecek?
  20. OPPO Türkiyede fabrika açacak mı?

OPPO telefona hangi servis bakıyor?

Kullanıcılar, Oppo Türkiye Çağrı Merkezi'ne 0850 433 67 76 numaralı hattan ulaşabilecek. Pazartesi-cumartesi günlerinde hizmet verecek merkez, şehir içi konuşma tarifesinden ücretlendirilecek.

OPPO servise nasıl gönderilir?

Bize ulaşın
  1. 08504336776 9:00~18:00 Pazartesi - Pazar. Resmi tatiller hariç
  2. support.tr@oppo.com.
  3. Anket.

OPPO ne zaman türkiyede?

Çinli akıllı telefon markası Oppo'nun Türkiye'de üretilen ilk modeli olan Oppo A15s pazara sunuldu. Aralık 2020'de Türkiye'de yatırım yapacağını duyuran ve Mart 2021'de de Tuzla'daki fabrikasında test üretimine başlayan Oppo'nun ilk “Made in Turkey” telefonu, 6.5 inçlik ekran ile geliyor.

OPPO Türkiye nerede?

OPPO Türkiye fabrikası, Tuzla'da bulunuyor Kapalı alanı da dahil toplam metrekare büyüklüğünde olan fabrika, İstasyon Mahallesi'ndeki Tuzla Piyade Okulu Komutanlığı'nın yanında bulunuyor.

OPPO garanti servisi hangi kargo ile çalışıyor?

Hangi şehir ve ilçede olursanız olun Oppo telefonlarınızı Malatya Oppo Servisi'ne PTT Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

OPPO servisi kim?

Bize ulaşın | 08504336776 | OPPO Türkiye.

OPPO kulaklık Garantiye girer mi?

1. OPPO, Ürünlerin normal kullanım koşullarında malzeme ve işçilik kusurları olmadığını garanti eder ve garanti süresi boyunca (aşağıda tanımlanmıştır) Ürünün ilgili Kullanım Kılavuzuna uygun olarak kullanılması halinde garanti geçerlidir. ... ürünler: Dahili pil, kulaklık, USB kablo,şarj cihazı vb.

Oppo ne zaman üretime başlayacak?

Çinli mobil telefon üreticisi Oppo, 2021'in ilk ayında İstanbul ve Kocaeli'de kurulacak tesiste üretime başlamayı planlarken, Güney Koreli Samsung ise bir alt yükleniciyle üretime başlayacak.

Oppo Türkiyede fabrika açacak mı?

Geçen hafta Türkiye'de üretim yapma kararını açıklayan dünyanın en büyük cep telefon üreticilerinden Oppo, üretim üssünü Tuzla'ya kuruyor. İstanbul'da deri ve gemicilikle ilgili yatırımlarıyla öne çıkan Tuzla, şimdi de Çinli akıllı telefon devi Oppo'ya ev sahipliği yapacak.

OPPO nerede üretilecek?

Oppo Nerede Üretiliyor? Oppo markası Çin'de üretilmektedir.

OPPO Türkiye'de üretiliyor mu?

Çin merkezli teknoloji üreticisi Oppo, Türkiye'de telefon üretimine başladı. ... Reno 5 Lite, Çinli akıllı telefon markası Oppo'nun Türkiye'de mart ayında üretime başlayan Tuzla'daki fabrikasında üretilen ilk modeli olan Oppo A15s'in ardından “Made in Turkey” ibaresiyle gelen ikinci modeli oldu.

OPPO telefonun garantisine nasıl bakılır?

Garanti Durum Kontrolü OPPO cihazınızın garanti durumunu kontrol etmek çok kolaydır. Sadece IMEI'yi girin, ardından doğrulama kodunu girin, Şimdi kontrol et'e dokunun ve garanti durumu görünecektir. Bu kontrol işlemi size, cihazınızın modelini, IMEI numarasını, garanti kapsamı süresini ve geçerli bölgeyi gösterecektir.

OPPO Türkiye garantisi var mı?

Garantimiz, Ürünlerin kendisine, ithalatçısına ve satıcısına karşı düzenlenen ilgili ulusal yasal hakları tamamlayacak şekilde OPPO tarafından verilmektedir. Bu nedenle garanti, yürürlükte olan yasalardaki hakları etkilemez yada değiştirmez.

Oppo garanti neleri kapsar?

1. OPPO, Ürünlerin normal kullanım koşullarında malzeme ve işçilik kusurları olmadığını garanti eder ve garanti süresi boyunca (aşağıda tanımlanmıştır) Ürünün ilgili Kullanım Kılavuzuna uygun olarak kullanılması halinde garanti geçerlidir. pil,kulaklık,USB kablo, şarj cihazı vb.

Oppo telefonlar kaç yıl garantili?

Artık seçili modellerde ekran kırılmasına karşı 1 yıllık garanti kullanıcılara sunulacak. Ülkemizde geçtiğimiz aylarda faaliyetlerine başlayan Çinli teknoloji devi OPPO, bugün garanti kapsamını genişlettiğini açıkladı. OPPO garanti kapsamı artık seçili modellerde ekran kırılmasını da destekleyecek.

Oppo Türkiye'de üretime başladı mı?

Global markaların ülkemize olan ilgisi her geçen gün artıyor. Akıllı telefon üreticisi OPPO, CKD sistemiyle kurduğu Türkiye'deki fabrikasında deneme üretimine başladı. Önümüzdeki süreçte diğer global üreticiler de Türkiye'deki faaliyetlerine start verecekler.

Oppo Türkiye Fabrikası açıldı mı?

Çin merkezli akıllı telefon markası Oppo, İstanbul'daki üretime başlayan yeni fabrikası ile global üretim kapasitesini artırdığını ve bölgedeki uzun vadeli yatırımlarını güçlendirdiğini duyurdu. ... Fabrikada üretilen ürünler 'Made in Turkey' sözünün hakkını veriyor” denildi.

Oppo fabrika ne zaman açılıyor?

Kısa süre önce Türkiye'de üretime başlayacağını açıklayan Çinli teknoloji üreticisi Oppo'nun Türkiye'deki üretim planı netleşmeye başladı. Tuzla'da bir fabrika kiralayan Oppo 'nun Şubat 2021'de üretime başlaması bekleniyor.

Oppo ne zaman üretime geçecek?

Türkiye, mobil telefon alanında iki iddialı üretim yatırımına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çinli mobil telefon üreticisi Oppo, 2021'in ilk ayında İstanbul ve Kocaeli'de kurulacak tesiste üretime başlamayı planlarken, Güney Koreli Samsung ise bir alt yükleniciyle üretime başlayacak.

OPPO Türkiyede fabrika açacak mı?

Geçen hafta Türkiye'de üretim yapma kararını açıklayan dünyanın en büyük cep telefon üreticilerinden Oppo, üretim üssünü Tuzla'ya kuruyor. İstanbul'da deri ve gemicilikle ilgili yatırımlarıyla öne çıkan Tuzla, şimdi de Çinli akıllı telefon devi Oppo'ya ev sahipliği yapacak.