TÜVTÜRK kredi kartı hizmet bedeli ne kadar?

İçindekiler:

  1. TÜVTÜRK kredi kartı hizmet bedeli ne kadar?
  2. Muayene ücreti nasıl ödeniyor?
  3. Tüvtürk kredi kartı kabul ediyor mu?
  4. Egzoz emisyon ücreti 2021 ne kadar?
  5. Hastane muayene ücreti nasıl öğrenilir?
  6. Araç muayenesi gününden önce yapılır mı?
  7. Muayenesi tekrarı başka ilde yapılır mı?

TÜVTÜRK kredi kartı hizmet bedeli ne kadar?

Tüvtürk Kredi Kartı Komisyonu Tüvtürk Çatalca araç muayene istasyonu muayene ücretinin kredi kartı ile yapılması durumunda 8 TL hizmet bedeli olduğunu söylediği ücreti talep ediyor. Tamamen haksız yere talepte bulunarak ya nakit ya da 8 TL fazladan para almaktalar.

Muayene ücreti nasıl ödeniyor?

Muayene ücreti aynı anda farklı yöntemler ile veya bölünerek ödenmemektedir. Tek seferde nakit, kredi kartı veya banka kartı ile ödeyebilirsiniz.

Tüvtürk kredi kartı kabul ediyor mu?

Tüm istasyonlarda kredi kartı veya banka kartı geçerli midir? Evet, tüm istasyonlarımızda kredi kartı veya banka kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Sadece yerli bankalara ait Mastercard, Visa ve TROY kartlar geçerlidir.

Egzoz emisyon ücreti 2021 ne kadar?

2021 yılında egzoz muayene ücreti KDV dâhil 90 liradır. Egzoz muayenesi, egzoz gazı emisyonu ölçümü için yaptırılır. Egzoz muayene gecikme cezası 2021 yılı itibariyle 2067 liradır. Bu ceza ilk 15 gün içerisinde ödenecek olursa %25 ceza indiriminden faydalanılarak 1550,25 Türk lirası olarak ödenebilir.

Hastane muayene ücreti nasıl öğrenilir?

Türkiye'de SGK tarafından muayene ücreti sorgulama hizmeti mevcuttur. Muayene ücreti sorgulama işlemi için ilk olarak E-Devlet sisteminin internet sitesini tıklamanız gerekmektedir. E-Devlet sistemine T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra, muayene ücreti sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

Araç muayenesi gününden önce yapılır mı?

Aracımın muayene tarihi gelmeden muayenesini yaptırabilir miyim? Aracınızın son muayene geçerlilik tarihi gelmeden de istasyonlarımıza gelerek araç muayene işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aracınızın bir sonraki muayene tarihi, muayeneye gelmiş olduğunuz tarih üzerinden hesaplanır ve ruhsatınıza işlenir.

Muayenesi tekrarı başka ilde yapılır mı?

Muayenesi yaptırılan araçlar, muayeneden geçemedikleri durumda ücretsiz muayene tekrarı hakkı için muayenenin yapıldığı aynı istasyona veya aynı ildeki diğer tüm sabit muayene istasyonlarına gitmek zorundadır.