Siyah nokta burun maskesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Siyah nokta burun maskesi nasıl yapılır?
  2. Siyah noktalar için ne yapmam lazım?
  3. Burun siyah nokta bandı evde nasıl yapılır?
  4. Evde yüzdeki siyah noktalar nasıl temizlenir?
  5. Burun Bandı evde nasıl yapılır?
  6. Siyah nokta bandı yerine ne kullanılır?

Siyah nokta burun maskesi nasıl yapılır?

Bir kap içerisine karbonat ve limon suyu dökülür ve karıştırılır. Acun kıvamına getirilen bu karışım siyah nokta bulunan yerlere uygulanır. 3 dakika kadar bekletildikten sonra ise temizlenir. Haftada iki kez bu uygulama yapılmalıdır.

Siyah noktalar için ne yapmam lazım?

Karbonat Maskesi: Bir kaşık karbonat ve az miktarda suyla hazırlayacağınız macun kıvamındaki karbonat maskesini, yüzünüzde 10 dakika tutarak yıkayın. Cildinizin daha pürüzsüz ve siyah noktalardan arınmış olduğunu fark edeceksiniz. Bu maskeyi haftada 1-2 kez uygulayabilirsiniz.

Burun siyah nokta bandı evde nasıl yapılır?

Limon suyu ve yumurta beyazını iyice çırpın. Bir miktar kağıt havlu koparın ve karışımın içine sokun ve kurumadan hemen siyah noktalarınızın olduğu bölgeye yapıştırın. 25-30 dakika sonra havlu kağıdı yavaşça kaldırdığınızda siyah noktaların bantta olduğunu fark edeceksiniz.

Evde yüzdeki siyah noktalar nasıl temizlenir?

Karbonat maskesi: 1 yemek kaşığı karbonatı az suyla macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın ve sorunlu bölgeye uygulayıp 10 dakika kadar bekleyin. Ardından yüzünüzü ılık suyla yıkayın. Bu maskeyi haftada bir ya da iki kere yapabilirsiniz.

Burun Bandı evde nasıl yapılır?

NASIL UYGULANIR? Limon suyu ve yumurta beyazını iyice çırpın. Bir miktar kağıt havlu koparın ve karışımın içine sokun ve kurumadan hemen siyah noktalarınızın olduğu bölgeye yapıştırın. 25-30 dakika sonra havlu kağıdı yavaşça kaldırdığınızda siyah noktaların bantta olduğunu fark edeceksiniz.

Siyah nokta bandı yerine ne kullanılır?

Yumurta beyazını limon suyu ile iyice karıştırın. Kağıt havludan kopardığınız parçaları bu karışıma daldırın ve anında kurumadan siyah noktalarınızın üzerine yapıştırın. 20-25 dakika sonra bantları çıkardığınızda siyah noktaların yüzünüzde değil bantta olduğunu göreceksiniz.