WHO açılımı ne demek?

İçindekiler:

  1. WHO açılımı ne demek?
  2. WHO neyin Kisaltmasidir?
  3. WHO nun açılımı nedir?
  4. IK neyin kısaltması?
  5. CDC neyin kısaltması?
  6. ISO nun açılımı nedir?
  7. WHO başkanı kim?

WHO açılımı ne demek?

Dünya Sağlık Örgütü (İngilizce: World Health Organization - WHO), Birleşmiş Milletler'e bağlı olan ve toplum sağlığıyla ilgili uluslararası çalışmalar yapan örgüttür.

WHO neyin Kisaltmasidir?

WHO açılımı Kısaltmalar Sözlüğünde. What does WHO stand for? WHO Hakkında Kısa Bilgi: Türkçe kısaltması DSÖ olan bu kurum Birleşmiş Milletler bünyesinde faaliyet göstermektedir.

WHO nun açılımı nedir?

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), (İngilizce: World Health Organization, WHO) Birleşmiş Milletler'e bağlı olan ve toplum sağlığıyla ilgili uluslararası çalışmalar yapan örgüttür. ...

IK neyin kısaltması?

İnsan Kaynakları kelimelerinin kısaltması olan İK, zamanla yaygın olarak kullanılan bir terime dönüştü. Tıpkı İngilizce'de Human Resources kelimelerinin HR olarak kısaltılması ve kullanılması gibi.

CDC neyin kısaltması?

ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (İngilizce: Centers for Disease Control and Prevention, CDC) Amerika Birleşik Devletleri Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı, kamu sağlığı ve kamu güvenliğinin sağlanması konusunda çalışan bir birimidir.

ISO nun açılımı nedir?

Uluslararası alanda uygulanacak kalite sistem standardı çalışmaları ilk kez merkezi Cenevre'de olan Uluslararası Standartlar Organizasyonu ISO (standart) (International Organization for Standardization) tarafından başlatılmıştır. ...

WHO başkanı kim?

Tedros Adhanom Ghebreyesus - Vikipedi.