YT ne demek Sosyal Medya?

İçindekiler:

  1. YT ne demek Sosyal Medya?
  2. YT ne dir?
  3. Yz ne anlama gelir?
  4. OD kısaltması ne demek?
  5. YT neyin simgesi?
  6. YT ne demek akademik?
  7. YZ harf notu ne demek?
  8. G notu ne anlama gelir?
  9. Cu esprisi ne demek?
  10. Blm neyin kısaltması?
  11. OD açılımı nedir?
  12. Öd ne demek tıp?
  13. Bid ne demek tip?
  14. Düzce Üniversitesi YT nedir?
  15. Yaz stajı YT ne demek?

YT ne demek Sosyal Medya?

YT: YouTube'un kısaltması. DM: Her mecranın içerisinden gönderilebilecek özel mesajlara verilen genel ad. PM: Kişiye özel mesaj anlamına gelir.

YT ne dir?

YT Ne Demek? Bu kısaltma ise Youtube platformunun baş harflerinden oluşuyor.

Yz ne anlama gelir?

GR notu genel not ortalamasına katılır. 6) YT notu, kredisiz derslerin başarı notu olarak verilir. 7) YZ notu, kredisiz derslerde başarısızlık notu olarak verilir.

OD kısaltması ne demek?

OD açılımı Kısaltmalar Sözlüğünde. What does OD stand for? Outside Diameter yani Türkçe anlamıyla Dış Çap demektir. Bu açılımıyla OD kısaltmasının Otomotiv Kısaltmaları kategorisinde yer aldığını söyleyebiliriz.

YT neyin simgesi?

3. Yt denince aklınıza ilk olarak YouTube geliyor olabilir. Yt YouTube, Fb Facebook, Tw Twitter ve Ig Instagram'ın kısaltması.

YT ne demek akademik?

1) YT (yeterli) notu; not ortalamalarına katılmayan derslerden geçen öğrencilere verilir. ... 3) Muaf Notu; yatay veya dikey geçiş yolu ile Üniversiteye gelen öğrencilere, evvelce almış oldukları ve ilgili yönetim kurulu tarafından denklikleri kabul edilen dersler için verilir.

YZ harf notu ne demek?

YT: Yeterli, YZ: Yetersiz, harf notlu değerlendirmeler de yapılabilir. aa) DZ harf notu; devam zorunluluğu bulunan derslere devam koşulunu sağlamayan öğrenciye verilir. DZ notu; FF veya YZ harf notuyla eşdeğerdir. ... Başarılı öğrenciye YT, başarısız öğrenciye ise YZ harf notu verilir.

G notu ne anlama gelir?

b) G (geçti) notu kredisiz derslerden veya sadece başarılı/başarısız şeklinde değerlendirilen derslerden başarılı olan öğrencilere verilir. G notu ortalama hesaplarına katılmaz.

Cu esprisi ne demek?

CU ve CUL genellikle mesajlaşmada kullanılır. See you, "görüşürüz" veya see you later "sonra görüşürüz" anlamında kullanılıyor.

Blm neyin kısaltması?

Son günlerin en sık kullanılan etiketi BLM. Bugünlerde sosyal medyada sıkça karşımıza çıkan BLM'nin açılımı Black Lives Matter, siyahların yaşamı önemlidir cümlesinin İngilizcesi ve son 5-6 yıldır en güçlü ırkçılık karşıtı slogan.

OD açılımı nedir?

OD açılımı Kısaltmalar Sözlüğünde. What does OD stand for? Outside Diameter yani Türkçe anlamıyla Dış Çap demektir. Bu açılımıyla OD kısaltmasının Otomotiv Kısaltmaları kategorisinde yer aldığını söyleyebiliriz.

Öd ne demek tıp?

Safra kesesi,karaciğerin alt yüzünde bulunan, 7-10 cm uzunluğunda, en geniş yeri 3 cm kadar olan, 30-50 mİ kadar öd denilen yeşil sarı renkli acı salgıyı salgılayan organ. Fundus, gövde ve boyun olmak üzere üç bölümden oluşur. ... Bu periton karaciğeri örten peritondan uzanmıştır.

Bid ne demek tip?

BID: Günde 2 (iki) kere; Genellikle antibiyotik olarak kullanınan ilaç kutularının bazılarında bulunan “BID” kısaltması, ilacın 12 saat ara ile günde 2 (iki) defa alınması gerekliliğini ifade eder.

Düzce Üniversitesi YT nedir?

4) YT notu; not ortalamalarına katılmayan derslerden geçen öğrencilere verilir. 5) YZ notu; not ortalamalarına katılmayan derslerde başarı göstermeyen öğrencilere verilir.

Yaz stajı YT ne demek?

1) YT (yeterli) notu; not ortalamalarına katılmayan derslerden geçen öğrencilere verilir. 2) YZ (yetersiz) notu; not ortalamalarına katılmayan derslerde başarı göstermeyen öğrencilere verilir.