Kyk kredi ödeme erteleme dilekçesi nereye gönderilecek?

İçindekiler:

  1. Kyk kredi ödeme erteleme dilekçesi nereye gönderilecek?
  2. Geri ödemeli kredi nasıl ertelenir?
  3. KYK öğrenim kredisi uzatılabilir mi?
  4. KYK Borç Erteleme başvurusu nasıl yapılır?

Kyk kredi ödeme erteleme dilekçesi nereye gönderilecek?

www.kyk.gov.tr internet adresindeki “Dilekçeler ve Formlar” sayfasında örneği bulunan “BORÇ ERTELEME DİLEKÇESİ” (Dilekçe No 3) ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Kredi Dairesi Başkanlığı “Söğütözü Mahallesi 2176 Sokak No:25 Çankaya/ ANKARA” adresine göndermeleri gerekmektedir.

Geri ödemeli kredi nasıl ertelenir?

KYK kredi borçlarını birer yıllık süreyle ertelemek mümkün. Borç ödeme vadesi henüz başlamayanlar ile borçlarını aksatmadan ödeyenler "turkiyeturkiye.gov.tr"'den e-devlet şifreleri ile erteleme talebinde bulunabiliyor.

KYK öğrenim kredisi uzatılabilir mi?

Burs her öğrenciye çıkmazken öğrenim kredisi isteyen her öğrenciye çıkmaktadır. ... 1 sene hazırlık okuyan öğrenciler için öğrenim kredisi süresi 5 yıldır. Eğer okulunuz 6 ve daha fazla yıla uzarsa öğrenim krediniz kesilir.

KYK Borç Erteleme başvurusu nasıl yapılır?

KYK BORÇ ERTELEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR? KYK borç erteleme başvurusu, yine e-devlet aracılığı ile gerçekleştiriliyor. E-Devlet sistemine TC Kimlik Numarası ve şifreyle giriş yaptıktan sonra "Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü/ Kredi Geri Ödeme Erteleme Başvurusu" sayfasına giriş yapılacak.