Zeynep Ergül neden hapiste?

İçindekiler:

  1. Zeynep Ergül neden hapiste?
  2. Zeynep Ergül meselesi nedir?
  3. Zeynep Ergül Hangi köy?
  4. Zeynep tutuklandı mı?
  5. Nazmiye Çam Cinayeti nasıl oldu?

Zeynep Ergül neden hapiste?

Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede tutuklu sanıklar Cahit Ergül, Mustafa Engül, Ercan B. ve Ercan M. için "tasarlayarak ve canavarca hisle öldürme", "nitelikli yağma" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", Zeynep Ergül, Fatma Ergül ve Leyla D. için ise "kasten öldürmeye azmettirme" suçlarından ceza ...

Zeynep Ergül meselesi nedir?

Programda kaçakçılıktan fuhuşa kadar türlü suçlarla suçlanan Zeynep Ergül'ün, gittiği her yerde abisinin hem kocası Ercan'ı bıçakladığı hem de abisinin yakın arkadaşı olan Mehmet Muharrem Elbay'ı öldürüp söz konusu bağ evine gömdüğünü söylemesi, cinayetin aydınlatılmasında önemli rol oynadı.

Zeynep Ergül Hangi köy?

Gaziantep'te yaşayan Zeynep Ergül, 5 aydır kayıp olan 19 yaşındaki kızını bulmak için Müge Anlı'nın programına geldi. Kızına ulaşan Zeynep hanım 2017 yılından beri kaybolan Mehmet Muharrem Elbay dosyasının açılmasına sebep oldu.

Zeynep tutuklandı mı?

Kemikler bulundu, Zeynep Ergül de aynı suçlamayla tutuklandı!

Nazmiye Çam Cinayeti nasıl oldu?

Hasan Şükrü gözaltına alındığı zaman bir akrabamıza, “Babamın önüne geçemedim” demiş. NE OLMUŞTU? Trabzon'da, 8 yıl önce iki çocuk annesi 26 yaşındaki Nazmiye Çam'ın cesedi Vakfıkebir sahilinde bulunmuştu. Genç kadının başına aldığı darbeler sonucu öldüğü ve işkence yapıldığı belirlendi.