MHRS nasıl giriş yapabilirim?

İçindekiler:

  1. MHRS nasıl giriş yapabilirim?
  2. MHRS ye yeni kayıt nasıl yapılır?
  3. MHRS bilgilerimi güncelleme nasıl yapılır?
  4. MHRS telefon numarası nasıl güncellenir?
  5. E devletten hastane randevusu nasıl bakılır?

MHRS nasıl giriş yapabilirim?

https://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu/login.xhtml adresine girdikten sonra üye ol seçeneğine tıklamalısınız. Ardından TC kimlik numarası, doğum tarihi, doğum yeri, anne ve baba adı gibi kişisel bilgilerinizi kullanarak üyelik işleminizi başlatabilirsiniz.

MHRS ye yeni kayıt nasıl yapılır?

MHRS Merkezi Hekim Randevu Sistemine (Hastane Randevu Sistemi) yeni üye kaydı yapmak için aşağıdaki linkte yer alan ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi resmi web sitesine ait olan "Vatandaş Giriş Ekranı" nı kullanınız. Gelen ekranın alt kısmında yer alan"Yeni Üye" butonuna basınız.

MHRS bilgilerimi güncelleme nasıl yapılır?

MHRS'ye T.C kimlik numarası ve şifreniz ile girdikten sonra "Hesap Bilgilerim" kısmında iletişim bilgilerini seçiyorsunuz ve telefon numaranızı buradan değiştirip güncel halini kaydedebiliyorsunuz.

MHRS telefon numarası nasıl güncellenir?

İşte MHRS telefon numarası değiştirme hakkında bilgiler… MHRS'ye T.C kimlik numarası ve şifreniz ile girdikten sonra "Hesap Bilgilerim" kısmında iletişim bilgilerini seçiyorsunuz ve telefon numaranızı buradan değiştirip güncel halini kaydedebiliyorsunuz.

E devletten hastane randevusu nasıl bakılır?

Öncelikli grupta olduğunuzu tespit ettikten sonra “enabiz.gov.tr” adresinde e-devlet ile giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan e-devlet ile giriş seçeneğini tıklamanız yeterli olacak. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada “aşı randevusu alma” işlemini işaretleyin.