Sözleşmeli memur kaç yıl sonra kadroya geçer?

İçindekiler:

  1. Sözleşmeli memur kaç yıl sonra kadroya geçer?
  2. Sağlık Bakanlığı kura çekimi nasıl yapılır?
  3. Sağlık Bakanlığı kadrom nerede?
  4. Kadro kaç yıl çalışma şartı?
  5. Iş yeri uygulaması dersi nedir?

Sözleşmeli memur kaç yıl sonra kadroya geçer?

Yapılacak düzenlemeyle, 4 yılını dolduran sözleşmeliler kadroya geçebilecek. İller arası tayin, sağlık durumu tayini, görevde yükselme, kurumlar arası geçiş gibi bazı özlük haklarında da kısıtlamalar vardı. Çalışmayla 4 yıl sonra kadroya geçecek olan memurun, tüm özlük haklarına da kavuşacağı öngörülüyor.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi nasıl yapılır?

Başvurular, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde "https://yhgm.saglik.gov.tr" yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e-Devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile giriş yapılarak kura takviminde belirtilen süreler içinde gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı kadrom nerede?

Kadro yerimi nasıl öğrenebilirim. Cevap 3: http://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/ adresinden yeni kimliklerle Seri numarasını bilgisi ile kadro yeri bilgilerinize ulaşabileceğiniz ekran bulunmaktadır.

Kadro kaç yıl çalışma şartı?

'den sonra sözleşmeli personel pozisyonlarına atananlar, 3 yıl geçmedikçe görev yaptıkları kuruluşlara ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacak. Bu kural, geçmiş yıllarda da uygulanmıştı.

Iş yeri uygulaması dersi nedir?

«İş Yeri Uygulama Eğitimi», öğretim programlarının son dönemine konulmuş bir ders olup, %90 devam zorunluluğu olan, yerlerinde tam zamanlı olarak yapılması gereken, öğrencilerimizi uygulama becerisi yüksek, nitelikli öğrenciler olarak mezun etmek amacıyla uygulamaya konulan yeni bir uygulamalı eğitim modelidir.