Servet Gayrimenkul ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Servet Gayrimenkul ne iş yapar?
  2. Srvgy hisse ne is yapar?
  3. SNGYO sahibi kimdir?
  4. SNGYO hisse kimin?
  5. YGYO sahibi kim?
  6. YGYO kime ait?
  7. Sinpaş nasıl bir firma?
  8. SNGYO Hisse hangi pazarda?
  9. Yeşil Gayrimenkul Yatirim Ortakliği kimin?
  10. YGYO genel kurul ne zaman?
  11. Yeşil Yapı Holding kimin?

Servet Gayrimenkul ne iş yapar?

Servet GYO, gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı sermaye piyasası araçlarına, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkullere dayalı haklara yatırım yapmaktadır.

Srvgy hisse ne is yapar?

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye merkezli bir gayrimenkul yatırım ortaklığıdır. Şirketin portföyü aşağıdakileri içermektedir: Deposite Alışveriş Merkezi, Çelik ve Törün Endüstri Merkezi, Çelik ve Özer İş Merkezi ve Çelik ve Tüzün Lojistik Merkezi.

SNGYO sahibi kimdir?

AVNİ ÇELİK. 1950'de Çorum'da doğdu. Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. 1974 yılında Sahil İnşaat ve Pazarlama Anonim Şirketi'ni yani Sinpaş'ı kurdu.

SNGYO hisse kimin?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (SNGYO)

YGYO sahibi kim?

YESIL GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
BİST KoduYGYO
Genel MüdürYAŞAR ALTIPARMAK
Yönetim Kurulu ÜyeleriYAŞAR ALTIPARMAK CENGİZ DİLLİ GÜNAY YAVAŞ RESUL KURT HACI BAYRAM GÖKHAN HAMDİ SELÇUK TUĞRUL METİN BAŞER
Merkez AdresiYılanlı Ayazma Yolu No:15 Yeşil Plaza K:18 Cevizlibağ, Zeytinburnu 34020 İstanbul
7 satır daha

YGYO kime ait?

YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Türkiye merkezli bir gayrimenkul yatırım ortaklığıdır.

Sinpaş nasıl bir firma?

HAKKIMIZDA. Sinpas GYO, inşaat sektöründe 1974 yılından bu yana uzmanlık, güven, kalite, özgünlük, doğa ve insan sevgisi temelleri üzerinde yükselen Sinpaş'ın, kurumsal yönetişim ilkelerini hayata geçirmek ve sermayesini tabana yaymak amacıyla 2007 yılında kurulmuştur.

SNGYO Hisse hangi pazarda?

SNGYO kodu ile işlem görmekte olup İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Ulusal Pazar'ında işlem görmektedir.

Yeşil Gayrimenkul Yatirim Ortakliği kimin?

2010 yılı Aralık ayında Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Ticaret A.Ş. ile birleştirdiği bu şirketin unvanı Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak değiştirilmiştir. Engin Yeşil, Türkiye'nin en köklü ayakkabı şirketlerinden Yeşil Kundura'nın da ortağı ve Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

YGYO genel kurul ne zaman?

KAP ***YGYO*** YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim. Özet Bilgi Şirketimizin 03.08.2021 tarihinde yapılan ve gerekli nisap sağlanamadığı için tehir edilen 2020 yılına ait 2. olağan genel kurul toplantısı 02.09.2021 tarihinde şirket merkezinde yapılacaktır.

Yeşil Yapı Holding kimin?

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile şirketin ortaklık yapısını bildirdi. Buna göre Yeşil Yapı'nın yüzde 85 oranındaki ortağı Kamil Engin Yeşil görünüyor...