Logo Hisse hangi pazarda?

İçindekiler:

  1. Logo Hisse hangi pazarda?
  2. Logo Yazılım sahibi kim?
  3. Logo Yazılım kime satıldı?
  4. Logo yazılım hangi ülkenin?
  5. Mehmet Tuğrul Tekbulut kimdir?
  6. Logo yazılım yerli mi?
  7. Netsis in sahibi kim?
  8. Arzum temettü 2021 ne zaman?
  9. Logo hissesi bölündü mü?
  10. Logo yazılım Türk mü?
  11. Logo yazılım nasıl bir firma?

Logo Hisse hangi pazarda?

BIST´te hangi pazarda işlem görmektedir? Logo Yazılım hisseleri BIST Yıldız Pazar'da işlem görmektedir.

Logo Yazılım sahibi kim?

LOGO Yazılım'ın kurucusu Tuğrul Tekbulut Webrazzi TV'de konuğumuz oldu.

Logo Yazılım kime satıldı?

Diğer yandan Logo Yazılım'ın % 36'sı nisan ayında İngiltere merkezli fon şirketi Mediterra Capital Partners'ın iştiraki olan EAS Solutions SARL'a satılmıştı[1].

Logo yazılım hangi ülkenin?

Türkiye'nin en büyük halka açık yazılım ve en büyük yerli iş yazılımları kuruluşu Logo Yazılım, kurulduğu 1984 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Mehmet Tuğrul Tekbulut kimdir?

Tuğrul Tekbulut 1958 yılında Tekirdağ'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünü 1980 yılında lisans, 1983 yılında yüksek lisans yaparak bitirdi. 1984 yılında Logo Yazılım şirketini kurdu. ... Tuğrul Tekbulut halen Logo Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Logo yazılım yerli mi?

Türkiye'nin en büyük halka açık yazılım ve en büyük yerliyazılımları kuruluşu Logo Yazılım, kurulduğu 1984 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Netsis in sahibi kim?

Murat Ihlamur. İzmir'de yazılım denilince akla gelen ilk isim. Ihlamur 1991 yılında babasının arabasını sattığı para ve arkadaşlarından aldığı borç ile Netsis Yazılım firmasını kurdu.

Arzum temettü 2021 ne zaman?

ARZUM Temettüleri
Temettüsüz İşlem TarihiTemettüÖdeme Tarihi
08.06.20210,3710.06.2021

Logo hissesi bölündü mü?

Logo Yazılım şirketi (logo hissesi), %300 oranında bedelsiz sermaye arttırma kararı aldı. Bu karar 12.03.2021 tarihinde yapılan yönetim kurulunda alınmıştır. Bedelsiz tarihi, alınan bu kararların genel kurulda onaylanmasından sonra yapılacak başvurularla belirlenecektir.

Logo yazılım Türk mü?

Türkiye'nin en büyük halka açık yazılım ve en büyük yerli iş yazılımları kuruluşu Logo Yazılım, kurulduğu 1984 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Logo yazılım nasıl bir firma?

Logo Yazılım şirketi, uzun yıllardan beri yazılım sektöründe ülkemizde hizmet veren köklü ve güvenilir bir şirkettir. ... Logo Yazılım şirketi 1984 yılında başlattığı macerasını 2000 yılında halka açma kararı almış ve Türkiye'de halka açık ilk bilişim şirketi unvanını kazanmıştır.