Avrasya Tüneli nereye baglaniyor?

İçindekiler:

  1. Avrasya Tüneli nereye baglaniyor?
  2. Avrasya Tüneli geçiş ücreti nereye ödeniyor?
  3. Avrasya tüneline nasıl girilir?
  4. Avrasya Tünel ücreti ne kadar?
  5. HGS Kaçak Geçiş ödemesi nasıl yapılır?
  6. Avrasya Tüneli borç ödeme hangi bankalar?
  7. Marmaray ne kadar derin?
  8. Marmaray durakları nerede?

Avrasya Tüneli nereye baglaniyor?

Avrasya Tüneli Projesi (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi), Asya ve Avrupa yakalarını, deniz tabanının altından geçen bir karayolu tüneli ile birbirine bağlıyor. İstanbul'da araç trafiğinin yoğun olduğu Kazlıçeşme-Göztepe hattında hizmet veren Avrasya Tüneli, toplam 14,6 kilometrelik bir güzergâhı kapsıyor.

Avrasya Tüneli geçiş ücreti nereye ödeniyor?

İhlalli geçiş ödemelerinizi nakit olarak, banka hesabınız üzerinden veya kredi kartınız vasıtasıyla anlaşmalı bankaların şubelerinden veya mobil ve internet bankacılığı uygulamaları aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Avrasya tüneline nasıl girilir?

Başlangıçta 120 bin ile 130 bin aracın geçmesi beklenen Avrasya Tüneli'nin, iki gidiş ve iki geliş yolunda hem HGS hem OGS ile geçiş yapılabilecek. Ayrıca bir nakit gişesi bulunmayacak, araçtaki yolcular için ayrıca ödeme yapılmayacak.

Avrasya Tünel ücreti ne kadar?

tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 46 TL, minibüsler için ise 69 TL olarak belirlendi. Fiyatlara %8 KDV dahil edilirken Avrasya Tüneli'nden yalnızca 1. ve 2. sınıf araçlar geçebiliyor.

HGS Kaçak Geçiş ödemesi nasıl yapılır?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

Avrasya Tüneli borç ödeme hangi bankalar?

Avrasya Tüneli'ni kullanan sürücüler geçiş ödemelerini artık www.avrasyatuneli.com, Yapı Kredi ve Garanti Bankası'nın yanında İş Bankası üzerinden de yapabilecek. 08.10.2018 tarihi itibarıyla uygulamaya alınan iş birliği ile sürücüler, geçiş ücretleri ve ihlalli geçiş cezalarını kolayca ödeyebilecek.

Marmaray ne kadar derin?

İkinci etabın tarihinde tamamlanmasıyla 76,6 km uzunluğundaki hat 43 istasyonla hizmet vermektedir. Marmaray, 60,46 metre derinliği ile raylı sistemler tarafından kullanılan dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahiptir.

Marmaray durakları nerede?

Marmaray, Türkiye'nin İstanbul ve Kocaeli şehirlerinde hizmet veren banliyö treni sistemidir.