Elektrik kesildiğinde kimi arayacağım?

İçindekiler:

  1. Elektrik kesildiğinde kimi arayacağım?
  2. 186 numarası nedir?
  3. 185 nerenin numarası?
  4. Kaç saat elektrik kesilirse ne olur?
  5. 186 numarası kime ait?
  6. 188 numarası nedir?
  7. Alo 185 ne işe yarar?
  8. 158 Hangi numara?
  9. Elektrik kesilirse ne gibi zorluklar yaşayabilir?
  10. Neden elektrik kesintisi oldu?

Elektrik kesildiğinde kimi arayacağım?

186 Çağri Merkezi Artik Cepte!

186 numarası nedir?

Çağrı merkezimiz İstanbul Avrupa yakasında bulunan abonelerine kesintisiz 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. ALO 186 ya gelen çağrılar; arıza bildirimi, sokak aydınlatma, kaçak ihbar, sayaç değişikliği ve mühürleme talebi, kesme-açma işlemleri, fatura itiraz, borç sorgulama, öneri ve şikayet konularında olmaktadır.

185 nerenin numarası?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz.

Kaç saat elektrik kesilirse ne olur?

Kesinti önceden bildirilse de bunun bir limiti bulunuyor. Bildirimli dahi olsa günlük kesinti süresi azami 12 saati geçemiyor.

186 numarası kime ait?

186 numarası bir alana hizmet eden aracı bir kurumun çağrı merkezi numarasıdır. Sabit hatlardan da bu numara aranabilir. Bulunulan bölgenin belediyelerine ait olan bu çağrı merkezi numaraları su, elektrik, doğal gaz gibi alanlara da ait olabilmektedir. 186 da elektrik arızanın çağrı merkezi numarasıdır.

188 numarası nedir?

Acil Telefon Numaraları
ACİL İLETİŞİM NUMARALARI
Acil Servis (Alo Ambulans)112
Cenaze Hizmetleri188
Posta Kodu119
Ruhsal Bunalım Danışma182
18 satır daha

Alo 185 ne işe yarar?

Yeni Abonelik bilgileri, Su ve Atıksu Tarifeleri, Vezne yerleri hakkındaki tüm bilgileri öğrenebilirsiniz. Belirtilen tüm istek ve şikayetler, ilgililere anında iletilmekte, tüm görüşmeler kayıt altına alınarak takibi yapılmaktadır.

158 Hangi numara?

Acil Telefon Numaraları
ACİL İLETİŞİM NUMARALARI
Acil Servis (Alo Ambulans)112
Ruhsal Bunalım Danışma182
Alo Sahil Güvenlik158
İş ve İşçi Bulma180
18 satır daha

Elektrik kesilirse ne gibi zorluklar yaşayabilir?

Yaşanacak kesintide; metro ve tramvay gibi elektrik enerjisini kullanan araçların kullanılamaması nedeniyle ulaşımda aksaklıklar yaşanabilir, trafik ışıkları çalışmayabilir ve trafiğin özellikle büyükşehirlerde kilitlenmesi gibi sorunlar ortaya çıkabilir ve öğrenciler okullarına gidememesi nedeniyle eğitimde de ...

Neden elektrik kesintisi oldu?

Uzmanlara göre elektrik kesintisinin üç ana nedeni bulunuyor. Bunlardan birincisi elektrik üreten doğalgaz santrallerine verilen doğalgazın BOTAŞ tarafından yüzde 90 oranında kesilmesi. ... İkinci sebep ise elektrik iletim hatlarının soğuk hava koşullarına dayanamıyor olması.