DYK kurs öğretmen başvurusu nereden yapılır?

İçindekiler:

  1. DYK kurs öğretmen başvurusu nereden yapılır?
  2. Öğrenciler için kurs başvurusu nasıl yapılır?
  3. DYK kurs öğretmen başvurusu ne zaman?
  4. DYK Kurs başvurusu devam ediyor mu?
  5. Destekleme ve yetistirme kursu ne demek?

DYK kurs öğretmen başvurusu nereden yapılır?

DYK başvurusu https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek.

Öğrenciler için kurs başvurusu nasıl yapılır?

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR? Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

DYK kurs öğretmen başvurusu ne zaman?

DYK ÖĞRENCİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR? DYK öğrenci başvuruları 24-30 Ağustos 2021 tarihinde alınacak. Kurs sınıfları ise 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında oluşturulacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler sona erecek.

DYK Kurs başvurusu devam ediyor mu?

DYK E-KURS BAŞVURULARI NE ZAMAN? DYK öğrenci başvuruları 24 Ağustos ve 30 Ağustos tarihleri aralığında tamamlanacak. Kurs sınıflarının oluşturulması ise 31 Ağustos-3 Eylül'de yapılacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak.

Destekleme ve yetistirme kursu ne demek?

Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK), Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devlet okullarında eğitim görmekte olan öğrenciler için verilen ekstra eğitimleri nitelemektedir. ... Destekleme ve Yetiştirme Kursları, belirli zaman dilimlerinde öğrenciler için ekstra destek eğitimi için verilmektedir.