Sinem Kobalın kızı kaç aylık oldu?

İçindekiler:

  1. Sinem Kobalın kızı kaç aylık oldu?
  2. Sinem Kobal'ın çocuğu doğdu mu?
  3. Sinem Kobal şu an ne yapıyor?
  4. Sinem Kobal'ın bebeği adı ne?
  5. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun kızının adı nedir?
  6. Kenan İmirzalıoğlu'nun bebeğinin adı ne?
  7. Sinem Kobal kızının adını ne koyacak?
  8. Sinem Kobal ne zaman doğum yapıyor?
  9. Lalin imirzalıoğlu kimdir?
  10. Kenan İmirzalıoğlu kızının adını ne koydu?
  11. Kenan İmirzalıoğlu Çocuğunun adını ne koyacak?
  12. Sinem Kobal nasıl doğum yaptımı?
  13. Sinem Kobal normal mi sezeryan mı?

Sinem Kobalın kızı kaç aylık oldu?

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun altı aylık kızları Lalin, ilk kez Tarabya'da görüntülendi. Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; çift, havanın sıcak olması nedeniyle arkadaşlarının teknesiyle Boğaz keyfi yaptı.

Sinem Kobal'ın çocuğu doğdu mu?

Kim Milyoner Olmak İster programının sempatik sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal'ın bebekleri dünyaya geldi. 2016 yılında evlenen çiftin bir kız çocuğu oldu. Sinem Kobal, Lalin adını verdikleri bebeğini suda doğum yöntemiyle dünyaya getirirken, çift hastaneden ayrılırken ilk kez görüntülendi.

Sinem Kobal şu an ne yapıyor?

Oyuncu Manken Sinem Kobal/Meslekleri

Sinem Kobal'ın bebeği adı ne?

İlişkili Haber. Oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobalbebek heyecanı sardı. 8.5 aylık hamile olan Kobal ile İmirzalıoğlu'nun doğacak kızlarına verecekleri ismi belirledi. Evliliklerinde 4 yılı geride bırakan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin, doğacak kızlarına "Lalin" adını vereceği öğrenildi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun kızının adı nedir?

2016 yılında Cunda Adası'nda evlenen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, tarihinde Taksim Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya gelen kızlarına 'Lalin' adını verdi. Lalin'in anlamı; kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan, yakut kırmızısı demektir.

Kenan İmirzalıoğlu'nun bebeğinin adı ne?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal ikilisinin çocuklarına takacağı isim olan Lalin 'dir.

Sinem Kobal kızının adını ne koyacak?

Sinem Kobal, 2016'da kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası'nda dünyaevine girmişti. Çift, ilk çocuklarını kucaklarına almak için geri sayıma başladı. Kızını kucağına almak için gün sayan Sinem Kobal'ın, kızına hangi ismi koyacağı merak konusuydu.Sinem Kobal kızının adını “Lalin” koyacak.

Sinem Kobal ne zaman doğum yapıyor?

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal, 21 Ekim'de kızları Lalin'i normal doğumla dünyaya getirmişti. Kobal, dün Instagram'da paylaştığı pozlarıyla şaşırttı. Doğumun üstünden sadece 18 gün geçmesine rağmen incecikti.

Lalin imirzalıoğlu kimdir?

2016 yılında Cunda Adası'nda evlenen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, tarihinde Taksim Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya gelen kızlarına 'Lalin' adını verdi. Lalin'in anlamı; kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan, yakut kırmızısı demektir.

Kenan İmirzalıoğlu kızının adını ne koydu?

UçanKuş TV'nin iddiasına göre Sinem Kobal kızının adını “Lalin” koyacak. Çift, geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Baba olmak için gün sayan İmirzalıoğlu, "Çok fazla heyecan var.

Kenan İmirzalıoğlu Çocuğunun adını ne koyacak?

8.5 aylık hamile olan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun doğacak kızlarına verecekleri ismi belirledi. Evliliklerinde 4 yılı geride bırakan çiftin, doğacak kızlarına "Lalin" adını vereceği öğrenildi.

Sinem Kobal nasıl doğum yaptımı?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bir aile olmanın sevincini yaşıyor. Nicedir doğum pozlarıyla gündeme gelen Sinem Kabal, geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde suda doğum yaparak bir kız bebek dünyaya getirdi. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, ilk çocuklarına "Lalin" ismini verdi.

Sinem Kobal normal mi sezeryan mı?

Sinem Kobal, ise "Çok şükür benim ve Lalin'in sağlığı yerinde. Dün öğlen saatlerinde doğdu. Suda doğum yaptığım iddia edildi ama suda değil normal doğum yaptım.