Robert Koleji 100 burs veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Robert Koleji 100 burs veriyor mu?
  2. Robert Koleji yurtları kaç kişilik?
  3. Robert Koleji kaç kişiye burs veriyor?
  4. Robert Koleji serbest kıyafet mi?
  5. Robert Yatılı mı?
  6. Robert Koleji Özel mi devlet mi?
  7. Robert Koleji tam burs veriyor mu?

Robert Koleji 100 burs veriyor mu?

Yaklaşık her yıl hazırlığa giren 50 öğrencimiz burs alıyor. Yüzde 100 dışında 50, 75, 85 gibi oranlarda da bursumuz var.

Robert Koleji yurtları kaç kişilik?

Robert Kolej'in öğrenci yurtları 97 erkek 90 kız olmak üzere 187 öğrenciye ev sahipliği yapar. Farklı yaşlarda öğrencilerin bir arada yaşadığı yurtlarda; öğrenciler, yurt yöneticileri ve üniversiteye devam eden yurt asistanları ile sürekli olarak desteklenir.

Robert Koleji kaç kişiye burs veriyor?

Robert Kolej burs veriyor mu? Mali yardım koşulları nelerdir? 2020-2021 eğitim yılında, mezunların ve destekçilerin bağışları sayesinde, 59 farklı şehirden gelen 1041 öğrencinin 272'sine ihtiyaç bazlı burs sağlanmıştır​.

Robert Koleji serbest kıyafet mi?

İlayda Bingül - Robert Kolej, Hazırlık: Üniforma hepimizin eşit olmasını ve aramızda herhangi bir sınıf farklılığı olmadığını gösteriyor. Herkes serbest kıyafetle okula gelirse maddi açıdan durumu iyi olmayan öğrenciler zorluk çekebilir ve özellikle kız öğrenciler her sabah ne giyeceğim telaşına kapılacaktır.

Robert Yatılı mı?

Robert Kolej'in yatılı bölümü var mıdır ve öğrenci profili nasıldır? 2021-22 akademik yılında 55 ​farklı ilden gelen 1042 öğrenci Robert Kolej'de eğitim almaktadır. Okulumuzun yatılı bölümü vardır. İstanbul dışından 90​ kız ve 97 erkek öğrenciye yatılılık imkanı sağlanmaktadır.

Robert Koleji Özel mi devlet mi?

Robert Kolej, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı, ​​hazırlık sınıfı dahil toplam 5 yıllık ​​lise programından oluşan, ​​yabancı dilde eğitim veren özel bir ​​karma öğretim kurumudur.

Robert Koleji tam burs veriyor mu?

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda, Robert Kolej'de eğitim almaya hak kazanan, ancak kısıtlı finansal olanaklara sahip öğrencilere mali yardım sağlanmaktadır. Okulumuzda yalnızca ihtiyaca yönelik burs verilmekte olup, başarıya dayalı burs sistemi bulunmamaktadır.