HGS geçişleri nereden öğrenilir?

İçindekiler:

  1. HGS geçişleri nereden öğrenilir?
  2. HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?
  3. Karayolları HGS cezası nasıl ödenir?
  4. HGS de ne kadar para olmalı?
  5. HGS Bakiye Yükleme Nasıl Yapılır?

HGS geçişleri nereden öğrenilir?

60 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. HGS hesabınızla ilgili bakiye ve geçiş bilgilerine ve HGS geçiş ihlal cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresli internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?

HGS bakiyenizi öğrenmek için ayrıca e-devlet (turkiye.gov.tr) adresi üzerinden de sorgulama yapabilirsiniz. HGS ile ilgili bakiye sorgulama yapabilmek için (https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/hgs.jsf) linkine tıklayarak da yapabilirsiniz.

Karayolları HGS cezası nasıl ödenir?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

HGS de ne kadar para olmalı?

Sistem ile ilgili vatandaşlardan gelen istek ve temenniler doğrultusunda bazı hususlarda değişikliğe gidildiği belirtilen açıklamada, HGS hizmetinden yararlanmak için hesapta en az 30 lira bulunma zorunluluğunun kaldırıldığı bildirildi.

HGS Bakiye Yükleme Nasıl Yapılır?

HGS Müşteri Hizmetleri Sayfasına erişmek için https://hgsmusteri.ptt.gov.tr linkine tıklayınız. PTT İşyerlerinden Etiket ve Kart tipi HGS ürünler için Nakit olarak veya Posta Çeki Hesabı üzerinden satış ve bakiye yükleme işlemi yapılmaktadır.