HES kodu belgesi çıktısı nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. HES kodu belgesi çıktısı nasıl alınır?
  2. HES belgesi nasıl alınır?
  3. HES kodu Sorgulama nereden yapılır?
  4. HES güvenli alan Karekod Nedir?
  5. Bilete HES kodu nasıl yüklenir?
  6. Öğrencilerin HES kodu nasıl sorgulanır?
  7. Hayat Eve sığar güvenli alan karekod nasıl kullanılır?
  8. HES de karekod nedir?

HES kodu belgesi çıktısı nasıl alınır?

HES kodunu e-Devlet sistemi üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme adresinden alabilirsiniz. HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

HES belgesi nasıl alınır?

HES kodu ayrıca kısa mesaj ile de alınabiliyor. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

HES kodu Sorgulama nereden yapılır?

e-Devlet üzerinden HES Koduna ait işlemler; üretme, silme, sorgulama ve detaylarını görüntüleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. 18 yaş altı çocuklarınız için HES kodunu e-Devlet üzerinden oluşturabilirsiniz alabilirsiniz.

HES güvenli alan Karekod Nedir?

Güvenli Alan ve HES Kodu ile Sağlıklı Sosyal Hayat HES'in içinde yer alanGüvenli Alan” ve “HES Kodu Sorgulama ve Okutma” uygulaması ile vatandaşların riskli olup olmadığının, riskli kişilerle temas edip etmediğinin gözlemlenmesi, bulunduğu mekanların takibi ve güvenliği sağlanıyor.

Bilete HES kodu nasıl yüklenir?

Otobüs kartınıza HES kodunuzu yüklemek için önünüze çıkan forumda HES kodu kısmına E-devlet veya Hayata Eve Sığar uygulamasından aldığınız HES kodunu giriniz. - Daha sonra T.C. kimlik veya pasaport numaranızı belirtilen alana girin. - Akabinde ise Ulaşım kartı /Bilet No. / Kredi Kartı No. giriniz.

Öğrencilerin HES kodu nasıl sorgulanır?

TOPLU HES KODU SORGULAMA
  1. 1- Öncelikle kursiyerlerinizden HES (Hayat Eve Sığar) uygulamasından süresiz HES Kodu almalarını istiyoruz.
  2. 2- Aldıkları bu kodu uygulamada yazdığı gibi size bildiriyorlar.
  3. 3- Kendi şifrenizi kullanarak E-Devlete giriş yapıyoruz.
  4. 4- Arama kutusuna HES Kodu Sorgulama yazıyoruz.
Daha fazla öğe...

Hayat Eve sığar güvenli alan karekod nasıl kullanılır?

Nasıl Çalışır (Kullanıcı)? senin için bir karekod çıktısı asılı olacak. Uygulamanın ana ekranında bulunan “Karekod Okut” butonuna bastığında telefonun kamerası açılacak ve kameranı giriş yaptığın alanlarda asılı olan karekod çıktılarına tutarak okutma işlemi yapabileceksin. İşte bu kadar basit.

HES de karekod nedir?

Sağlık Bakanlığı tarafından, yeni tip koronavirüs hakkında bilgilendirmek, yönlendirmek, salgın hastalık ile ilgili yaşanabilecek riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen mobil bir uygulama. Karekod ise kare veya dikdörtgen biçimlerde basılabilen 2 boyutlu barkodun ismidir.