Çağla Tuğaltay Nasil Öldürüldü?

İçindekiler:

  1. Çağla Tuğaltay Nasil Öldürüldü?
  2. 15 yaşındaki Çağla nasıl öldü?
  3. Çağla Tuğaltayın katili abisi mi?
  4. Çağla Tuğaltay çözüldü mü?
  5. Müge Anlı Çağla'nın katili bulundu mu?
  6. Çağla Tuğaltay şüpheli kim?
  7. Hande çinkitaş katili kim?
  8. Hande çinkitaş Katili Tutuklandı mı?
  9. Büyükşen cinayeti kim öldü?
  10. Hande çinkitaş in katili kim çıktı?
  11. Hande çinkitaş a ne oldu?
  12. Çinkitaşlar ne oldu?

Çağla Tuğaltay Nasil Öldürüldü?

Çağla Tuğaltay, 5 Haziran 2000'de, okulundan geldiği Şişli'deki evinde, yalnız olduğu sırada kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce boğazı kesilerek öldürülmüştü. 20 yıldır faili meçhul kalan cinayet dosyası, 5 Haziran 2020'de zamanaşımına uğrayacakken yeni bir gelişme yaşandı.

15 yaşındaki Çağla nasıl öldü?

Lise öğrencisi 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay 5 Haziran 2000 tarihinde evinde boğazı kesilerek öldürülmüştü.

Çağla Tuğaltayın katili abisi mi?

5 Haziran 2000 yılında İstanbul Şişli'de bulunan evinde abisi İlker Tuğaltay'ın odasında boğazı kesilerek öldürülen Çağla Tuğaltay'ın katili hala bulunamadı.

Çağla Tuğaltay çözüldü mü?

Çağla Tuğaltay, 5 Haziran 2000 tarihinde henüz 15 yaşındayken öldürüldü. ... Katilin 20 yıllık bir süre içerisinde yakalananamaması üzerine 5 Haziran 2020'de tam dosya kapanacağı sırada yeni bir gelişme yaşandı. Olay yerindeki sitenin kapıcısı olan bir kişinin DNA örneklerinin alınmadığı ortaya çıktı.

Müge Anlı Çağla'nın katili bulundu mu?

15 yaşındayken öldürülen Çağla Tuğaltay'ın katili hala bulunamadı.

Çağla Tuğaltay şüpheli kim?

İstanbul Şişli'de yaşayan 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay, 5 Haziran 2000'de okul dönüşünde evinde bıçaklanarak öldürüldü. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun özel haberine göre zaman aşımına 4 ay kala iki şüphelinin isimlerine ulaşıldı. Bunlardan biri kasklı sapık olarak bilinen Şahin Ö. , diğeri ise Tufan G.'ydi.

Hande çinkitaş katili kim?

O örneğin de baba Nezih Çinkitaş'a ait olduğu ortaya çıktı. Bunun dışındaki bütün delillerin tamamı sanıkların aleyhine” dedi. 2000 yılında öldürülen ve katil zanlısı meçhul olan Çağla Tuğaltay'ın annesi Gülnur Tuğaltay da destek olmak için adliyeye geldi. Tuğaltay, “Önce Çağla katledildi.

Hande çinkitaş Katili Tutuklandı mı?

Kadıköy'de 2001 yılında 12 yaşındaki Hande Çinkitaş'ın vahşice öldürülmesine ilişkin tarihinde tutuklanan ve “canavarca hisle veya eziyet çektirerek alt soydan akrabayı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istene baba Nezih Çinkitaş(58) ve üvey anne Şehnaz Çinkitaş(51) bugün ilk kez hakim ...

Büyükşen cinayeti kim öldü?

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde günü meydana gelen olayda, 3 çocuk sahibi Metin ve Nejla Büyükşen çifti, evlerine giren kar maskeli saldırgan tarafından vurularak öldürmüştü.

Hande çinkitaş in katili kim çıktı?

O örneğin de baba Nezih Çinkitaş'a ait olduğu ortaya çıktı. Bunun dışındaki bütün delillerin tamamı sanıkların aleyhine” dedi. 2000 yılında öldürülen ve katil zanlısı meçhul olan Çağla Tuğaltay'ın annesi Gülnur Tuğaltay da destek olmak için adliyeye geldi. Tuğaltay, “Önce Çağla katledildi.

Hande çinkitaş a ne oldu?

İçerenköy'de 2001 yılında 12 yaşındaki Hande Çinkitaş'ın öldürülmesine ilişkin ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılanan ve yaklaşık 6 aydır tutuklu bulunan baba ile üvey annenin tahliyesine karar verildi.

Çinkitaşlar ne oldu?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, tarihinde İçerenköy Mahallesi Çiçek Sokak'ta bulunan evde 12 yaşındaki Hande Çinkitaş'ın çekiç ve kesici aletlerle darp neticesinde öldürüldüğü belirtildi.