Aleyna Kalaycıoğlu nereli?

İçindekiler:

  1. Aleyna Kalaycıoğlu nereli?
  2. Doranın mesleği nedir?
  3. Dora ne mezunu?
  4. Survivor Dora'nın adı ne?
  5. Survivor Panorama Gökhan Özdemir kimdir nerelidir?

Aleyna Kalaycıoğlu nereli?

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Yalova'da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul'a taşınmıştır.

Doranın mesleği nedir?

Birçok spor dalıyla ilgili olan Survivor Dora; su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness'la uğraştı. Öte yandan Dora'nın, ENKA – TOFAŞ - Beykozspor'da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunuyor.

Dora ne mezunu?

2000'de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'ni tamamladı. Survivor Uğurtan Dora, yüksek öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümünde yaptı.

Survivor Dora'nın adı ne?

Uğurtan Dora 37 yaşındadır. Bu bilgilerin ardından Survivor Uğur ile ilgili diğer bilgilere geçelim. İşte Uğurtan Dora'nın eğitim ve öğretim hayatına dair ayrıntılar… Survivor Dora'nın gerçek adı Uğurtan, soyadı ise Dora'dır.

Survivor Panorama Gökhan Özdemir kimdir nerelidir?

1984 doğumlu olan Gökhan Özdemir eskiden futbolculuk yapmış bir isimdi. Şu an Acun Medya'da farklı alanlarda görev alan Özdemir son olarak Survivor Panorama'da yorumculuk yapmıştı. İstanbul'da doğup büyüyen Özdemir, genç yaşlarından itibaren sporla içiçe oldu.