Kurban bayramı arife yarim gün mu?

İçindekiler:

  1. Kurban bayramı arife yarim gün mu?
  2. Arefe günü kargo çalışıyor mu?
  3. 19 Temmuz 2021 de mesai var mı?
  4. Bayram tatilinde Kargo çalışıyor mu?
  5. 19 Temmuz Pazartesi mesai var mı?
  6. PTT arefe günü açık mı?
  7. Kargolar arefe günü çalışacak mı?
  8. Resmi tatil kac gün?

Kurban bayramı arife yarim gün mu?

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK? Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatili ile ilgili, "Bayram arifesi olan pazartesi günü yarım gün, bayramın ilk gününden son gününe kadar olan salıdan cumaya kadar ise tam gün tatildir.

Arefe günü kargo çalışıyor mu?

PTT Kargo, arefe günü yarım gün yani saat 09.00 ile 12.30 arası hizmet verecek. Bu vakte kadar yetişmeyen kargolar bayramdan sonra teslim edilecek.

19 Temmuz 2021 de mesai var mı?

Kurban Bayramı 2021 (19 Temmuz Pazartesi Arife Günü) Yarım günlük izinle 9 gün tatil yapabilmek mümkün. Tabi hemen öncesinde 15 Temmuz Demokrasi Bayramı var ve toplamda 1,5 günlük izinle 11 gün tatil yapılabilir.

Bayram tatilinde Kargo çalışıyor mu?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI? Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak.

19 Temmuz Pazartesi mesai var mı?

Erdoğan, "Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. ... Bayram tatili vesilesiyle yola çıkacak tüm vatandaşlarımdan trafik kurallarına riayet etmelerini, kazalara karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

PTT arefe günü açık mı?

Bayram arefelerinde yarım gün mesai yapılıyor, yarım gün resmi tatil olarak kabul ediliyor. Bu durumda Kurban Bayramı arfe gününde PTT ve Noter gibi kamu kurumları yarım gün çalışacak.

Kargolar arefe günü çalışacak mı?

Arefe günü yarım gün olduğu için PTT yarım gün çalışacak. Dolayısıyla arefe günü tam gün çalışan kişiler, yarım günlük mesai ücreti alma hakkına sahiptir. Arefe günü yarım gün olması sebebiyle kargo şirketleri de yarım gün çalışıyor ancak bazı kargo firmaları tam gün de çalışabiliyor.

Resmi tatil kac gün?

2021 Ocak ayından itibaren dini ve milli bayramlar resmi tatil günleri sayısı 17 gün olarak belirlendi. Ek izinler almanız durumunda 44 gün izin yapmanız mümkün. Resmi tatiller ve okulların kapalı olduğu dönemlerde birbirinden güzel ve eğlenceli tatil fırsatları sizleri bekliyor.