Düğün yasakları ne zaman kalkacak 2021?

İçindekiler:

  1. Düğün yasakları ne zaman kalkacak 2021?
  2. Köy düğünleri nasıl olacak 2021?
  3. Düğün serbest mi?
  4. Temmuzda düğünler açılır mı?
  5. Düğün ertelendi mi?
  6. Müzikli düğün serbest mi?

Düğün yasakları ne zaman kalkacak 2021?

Yaz aylarının gelmesiyle düğün planları yapanlar uzun süredir “Düğünler nasıl yapılacak” sorusuna yanıt arıyordu. Yiyecek-içecek ikramına ve kapalı alanlarda azami davetli sayısına ilişkin kısıtlamalara 15 Haziran 2021 Salı günü son verilecektir.

Köy düğünleri nasıl olacak 2021?

- Köy düğünlerine 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren izin verilecek olup, belirtilen tarihten itibaren sokak düğünlerine (il, ilçe ve beldelerde) izin verilip verilmeyeceği İl/İlçe Hıfzıssıhha Kurullarında kararlaştırılacaktır.

Düğün serbest mi?

DÜĞÜNLER YASAK MI, SERBEST Mİ? İçişleri Bakanlığı Haziran ayı genelgesine göre Nikah törenleri ile nikah merasimi şeklindeki düğünler; - Açık alanlarda; ... Azami 100 davetli ile sınırlandırılması, kaydıyla 1 Haziran 2021 Salı gününden itibaren yapılabilecektir.

Temmuzda düğünler açılır mı?

Yaz aylarının gelmesiyle düğün planları yapanlar uzun süredir "Düğünler nasıl yapılacak" sorusuna yanıt arıyordu. Kapalı yerlerde düğünler azami 100 davetli ile sınırlandırılacak ve 01 Haziran 2021 Salı gününden itibaren yapılabilecek. Nişan ve kına gibi etkinliklere ise 01 Temmuz 2021 tarihinden sonra izin verilecek.

Düğün ertelendi mi?

DÜĞÜNLER YASAK MI, ERTELENDİ Mİ? İçişleri Bakanlığı 1 Haziran 2021 tarihine kadar geçerli olacak kademeli normalleşme genelgesini yayınladı. ... Buna göre nikah kıymak serbest ancak düğün, nişan ve kına organizasyonları için yasaklar 1 Haziran'a kadar devam edecek.

Müzikli düğün serbest mi?

Nikah ve Düğün merasimlerinde; - Canlı müzik icrası da dahil olmak üzere müzik yayını saat 24.00'e kadar yapılabilecek. ... - Nikah/düğün merasimlerinde (kapalı yerler için halen uygulanmakta olan kişi başına asgari 6 m² yer bulunması şartı dışında) katılımcı sınırlamasına gidilmeyecektir.