MHRS Yeni Kayıt Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. MHRS Yeni Kayıt Nasıl Yapılır?
  2. MHRS Nasıl Alınır?
  3. MHRS numarası ne demek?
  4. MHRS Nasıl Üye Olunur telefondan?
  5. MHRS başlangıç tarihi ne demek?
  6. MHRS telefonu kaç?
  7. MHRS talep geçerlilik süresi nedir?

MHRS Yeni Kayıt Nasıl Yapılır?

Yeni Üye Kaydımı Nasıl Yapabilirim? https://www.hastanerandevu.gov.tr ya da https://www.mhrs.gov.tr adresinden randevu al bölümüne girdiğinizde, "Yeni Üye" bölümünden sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile üyelik oluşturarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

MHRS Nasıl Alınır?

Hastanelerden randevu almak için iki yöntem bulunuyor. '' Alo 182'' çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre TC kimlik numaranızı vererek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise, www.mhrs.com.tr'den randevunuzu oluşturmak.

MHRS numarası ne demek?

AŞI RANDEVU TELEFON NUMARASI Kovid-19 aşısı olacak vatandaşlar, mobil uygulama veya internetin yanı sıra MHRS Alo 182 hattını arayarak da aşı randevularını alabiliyor. Vatandaşlar, kendilerine en yakın aile hekimlikleri ile tüm kamu, özel ve üniversite hastaneleri için randevularını oluşturabiliyor.

MHRS Nasıl Üye Olunur telefondan?

MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattımızı arayarak operatörlerimizden destek alabilirsiniz. Web'den randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

MHRS başlangıç tarihi ne demek?

MHRS ile en erken 1 gün, en geç 15 gün sonrasına muayene randevusu alabilir, zamanı kendinize uygun şekilde planlayabilirsiniz. ... 1-Alo182 randevu sistemi üzerinden aynı gün için (gece saat 24:00 ü 1 dakika geçince yeni gün başlamış oluyor yani gece 00:01 den sonra başlayan gün için) randevu alamazsınız.

MHRS telefonu kaç?

Kovid-19 aşısı olacak vatandaşlar, mobil uygulama veya internetin yanı sıra MHRS Alo 182 hattını arayarak da aşı randevularını alabiliyor. Vatandaşlar, kendilerine en yakın aile hekimlikleri ile tüm kamu, özel ve üniversite hastaneleri için randevularını oluşturabiliyor. E-NABIZ AŞI RANDEVU ALMA!

MHRS talep geçerlilik süresi nedir?

Talep ettiğiniz randevular doluysa "Randevu Hatırlatma Talebi" sekmesinden istediğiniz poliklinik ya da hekim için talep oluşturabilirsiniz. Uygun randevu olduğunda tarafınıza bilgi verilecektir. 15 gün geçerlilik süresi olan talebinizi son 5 gün içinde yenileyebilirsiniz.