Elektrik aboneliği tekil numara nedir?

İçindekiler:

  1. Elektrik aboneliği tekil numara nedir?
  2. Elektrik sayaç tekil numarası nerede yazar?
  3. Tekil no nasıl öğrenilir?
  4. Elektrik devir işlemleri nerede yapılır?

Elektrik aboneliği tekil numara nedir?

Tekil kod, dağıtım bölgesinde yer alan her bir tüketim noktası için kayıt aşamasında oluşturulan tesisat (abone) numarası ile eş ve benzersiz numaradır. ... Tekil kod, şirket tarafından her bir tüketici için oluşturan tesisat numarasıdır.

Elektrik sayaç tekil numarası nerede yazar?

Elektrik sayaç numarası faturada sayaç no satırında ve ya sayacın üzerinde yazar. Faturada ayrıca sayacın markası türü de gösterilmelidir. Sayaç numarası aboneye göre değişiklik göstermeyen sabit bir numaradır. Eğer elinizde fatura yoksa sayaç numarasını elektrik sayacının üzerinden okuyabilirsiniz.

Tekil no nasıl öğrenilir?

Elektrik abone numaranızı dağıtım şirketlerinin müşteri hizmetlerini arayarak da öğrenebilirsiniz. Abone numarası, tesisat numarası ya da müşteri numarası sizlerin faturalarınızı sorgulatırken yanınızda bulundurulması gerekli numaradır.

Elektrik devir işlemleri nerede yapılır?

Elektrik sözleşmesiyle ilgili tüm işlemler için, bölgenizde görevli elektrik perakende satış şirketini arayabilir ya da müşteri merkezine gidebilirsiniz. Eğer serbest tüketiciyseniz alternatif elektrik tedarikçilerden biriyle iletişime geçebilirsiniz.