Moda Betül kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Moda Betül kaç yaşında?
  2. Doya doya moda Betül Böçkün kaç kilo?
  3. Doya doya moda Betül Kaç Beden?
  4. Betül Böçkün evlendi mi?
  5. Doya doya moda Ferdanur kac kilo?

Moda Betül kaç yaşında?

Aslen Bingöllü olan Betül Böçkün, 24 yaşındadır. Daha önve evlilik yapan ve çocuğunu düşüren Betül, olayı hıçkırıklar içinde ağlayarak anlattı. Betül Böçkün, kuaförlük mesleği yapıyor. Sosyal medyada 146. bin takipçisi bulunmakta.

Doya doya moda Betül Böçkün kaç kilo?

Bu yarışmadaki amacım büyük bedenlerin de şık ve tarz olduğunu göstermek, buna yönelik butik ve tarz kıyafetler tasarlamak." diyor. DOYA DOYA MODA BETÜL BÖÇKÜN KAÇ KİLO? 24 yaşındaki yeni yarışmacı 90 kilo.

Doya doya moda Betül Kaç Beden?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Betül Böçkün, 1996 doğumlu 24 yaşındadır. DOYA DOYA MODA BETÜL KAÇ KİLO? Doya Doya Moda programı yarışmacısı Betül Böçkün, 90 kilodur ve 1.74 boyundadır.

Betül Böçkün evlendi mi?

Daha önce bir evlilik yapmış olan Betül Böçkün'ün çocuğu hayatını kaybetmişti. Yarışmacı, 3 yaşındaki çocuğunun vefat ettiğini dile getirirken tüm jüri üyeleri göz yaşlarına boğulmuştu.

Doya doya moda Ferdanur kac kilo?

Eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde yapan Ferdanur Başaran büyük beden mankenlik yapıyor. 94 kilo olan ve 46 beden giyen İddialı çıkışları ve sert sözleriyle bilinen Ferdanur Başaran, daha önce Doya Doya Moda yarışmacılardan Su Baher ile yaşadığı tartışmayla dikkatleri üzerine çekmişti.