Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri son gün ne zaman?

İçindekiler:

  1. Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri son gün ne zaman?
  2. Öğretmenlik Atama Başvuruları Ne Zaman?
  3. Sozlesmeli ogretmenlik basvurusu 2021 ne zaman?
  4. Sozlesmeli ogretmenlik basvuru nasıl yapılır?

Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri son gün ne zaman?

Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri 29 Ağustos ile 2 Eylül arasında gerçekleştirilecek. MEB tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ise 03 Eylül tarihinde ilan edilecek. Mart ayında başlayan sözleşmeli öğretmenlik atamaları süreci sözlü sınavın ardından tercihlerin alınması adımı ile devam edecek.

Öğretmenlik Atama Başvuruları Ne Zaman?

15 BİN ÖĞRETMEN ATAMA BAŞVURULARI NE ZAMAN? Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarından görevlendirilmek üzere ataması yapılacak öğretmenlerin belirlenmesi için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin alınması - tarihleri arasında olacak.

Sozlesmeli ogretmenlik basvurusu 2021 ne zaman?

Buna göre başvurular 27 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Atama sonuçları ise 'de açıklanacak. Bu takvime göre yapılacak atama işleminde, 2020 ve 2021 KPSS puanları ile başvurular alınacak.

Sozlesmeli ogretmenlik basvuru nasıl yapılır?

Sözleşmeli öğretmenlik başvuru işlemleri için “ilkatama.meb.gov.tr” adresinden Elektronik Ön Başvuru Formu doldurmak gerekmekte. 2. Ön başvuru sürecinin tamamı elektronik ortamda gerçekleştirilecek; adayların belge sunmak, başvurularını onaylatmak için il veya ilçe milli eğitim müdürlüklerine gitmeleri gerekmeyecek.