Kargoya verilen urun kac gunde gelir?

İçindekiler:

  1. Kargoya verilen urun kac gunde gelir?
  2. Yolda olan kargo ne zaman gelir?
  3. Cumartesi kargoya verilen ürün ne zaman gelir MNG?
  4. Kargolar şubeden ne zaman çıkar?
  5. Cumartesi kargo dağıtımı kaça kadar MNG?
  6. Türkiye'de en hızlı Kargo hangisi?
  7. En hızlı Kargo kaç günde gider?
  8. Bir kargo şubede kaç gün bekler?
  9. Şubeden alınmayan kargolar ne olur?

Kargoya verilen urun kac gunde gelir?

Siparişleriniz kargoya verildikten sonra şehrinize bağlı olarak değişiklik göstermekle beraber, normal şartlarda 1-3 iş gününde elinizde olur. Merkezimiz İstanbul olduğu için İstanbul'dan verilen siparişler, kargo yola çıktıktan sonra çoğunlukla 1 gündür. İstanbul dışı siparişler ise 2-3 gün içinde teslim edilir.

Yolda olan kargo ne zaman gelir?

Kargonun yola çıktığını gördükten sonra muhtemel teslim tarihi de listede yazar. Büyük olasılıkla teslim tarihinde kargo elinize ulaşır. Teslim tarihi şirketten şirkete değişkenlik gösterse de, yola çıkan kargonun iki gün içerisinde kapınıza gelmesi gerekmektedir.

Cumartesi kargoya verilen ürün ne zaman gelir MNG?

MNG Kargoda, gelen kargo dağıtımı hafta içi 09:00 ile 18:00 saatleri arasında cumartesi günleri ise 09:00 ile 14:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır. Ayrıca her gönderi ve yerleşim yeri için geçerli olmamakla birlikte Akşam 19:00: ile 21:00 saatleri arasında Akşam Teslimat hizmeti de bulunmaktadır.

Kargolar şubeden ne zaman çıkar?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamTeslimat Hizmet Günleri (gün x saat)
Şubeden Şubeye6 km arasıPazartesi - Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
1200 km üstü
Kapıdan Şubeye600 km altıPazartesi - Cuma // 09:00 - 18:00 Cumartesi // 09:00 - 17:00
14 satır daha

Cumartesi kargo dağıtımı kaça kadar MNG?

MNG KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ MNG kargo Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır. MNG kargo şubeleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır.

Türkiye'de en hızlı Kargo hangisi?

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde ve her ilçesinde şubesi bulunan PTT Kargo sektörün en büyük aktörlerinden biridir. Geçmişten günümüze milyonlarca insana hizmet veren firma günümüzde hala en hızlı, en güvenli hizmet veren şirketlerinden biridir.

En hızlı Kargo kaç günde gider?

0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 5 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Bir kargo şubede kaç gün bekler?

Bu kişinin kimlik bilgileri kontrol edildikten sonra imza karşılığında kargo teslim edilir. 3 gün içinde alıcı ya da alıcının teslim edilmesini istediği yetkili kişi tarafından teslim alınmayan kargolar size geri iade edilmektedir.

Şubeden alınmayan kargolar ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.