Hande Ataizi neresi estetik?

İçindekiler:

  1. Hande Ataizi neresi estetik?
  2. Hande Ataizinin burnu estetik mi?
  3. Hande Ataizi babası kim?
  4. Ajda Pekkan burnu estetik mi?
  5. Seda Sayan burnu estetik mi?

Hande Ataizi neresi estetik?

Ardından 10 kez daha estetik yaptırdığı konuşulan Hande Ataizi, yazın yaklaşmasıyla birlikte yeniden 'bakıma' girip bir dizi operasyondan geçmiş. Hande Ataizi, İstanbul Levent'teki bir klinikte göbek ve kalça bölgelerindeki fazla yağları liposuction yöntemiyle aldırmış.

Hande Ataizinin burnu estetik mi?

Göğüsleri ve burnu da dahil olmak üzere bugüne kadar en az 10 kez estetik ameliyat yaptıran Hande Ataizi yaz öncesi bakıma girdi. Göbek ve kalçasındaki yağları aldırdı. Oyuncu Hande Ataizi genç yaşta çok sayıda estetik operasyon geçirdi. İlk olarak sinemaya atıldığı 1997'de göğüslerine silikon koydurtmuştu.

Hande Ataizi babası kim?

Mehmet Ali Ataizi Hande Ataizi/Babalar

Ajda Pekkan burnu estetik mi?

3 Kez Burnunu Yaptırdı Burun Estetiği yani Rinoplasti, Botoks, Dolgu, Lazer Epilasyon gibi cerrahi dışı estetik girişimlerden sonra en çok yaptırılan estetik ameliyat. Süperstar da yüzüne uygulattığı diğer estetik müdahalelerle bağlantılı olarak, en doğru ifade ve görüntüyü yakalamak için 3 kez burnunu yaptırdı.

Seda Sayan burnu estetik mi?

Yaptırdığı estetikleri gizlemeyen Seda Sayan son olarak burun ile dudak arasındaki mesafeyi kısalttırmak için bıçak altına yatmıştı. ... "Çekimlerimi bir hafta burnumun altındaki bant ile yaptım" diyen Seda Sayan estetik sonrası son halini de paylaştı...